- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Pedig videózás szempontjából SZERINTEM erősen jön fölfelé a Linuxos (sötét) oldal. Teljesen más API-kat használnak, hardveres gyorsítással. Szvsz. alapból jobb képminőséget lehet elérni Kodibuntuval, mint egy Win8.1 + Kodi kombóval. És még könnyebb is telepíteni. Utána meg csak a Kodi-ban kell beállítgatni a dolgokat. És ha az ember ezeket a beállításokat lementi, akkor csak ezeket kell visszatölteni install után és kész is a friss rendszer 10 perc alatt.
-
Patice
nagyúr
Szerintem nem csak a gyártó oldalán lesz hozzá való driver, hanem az Intel által kiadott IGP driverek teljesen jók lesznek hozzájuk, az alaplapi driverek természetesen a gyártótól jönnek majd.
Linux szerintem már a mostani driverekkel is jól megy rajta. HD4600-as IGP-m van most ezen a Kodibuntu szépen megy.
Hamarosan ki fogom próbálni ugyan ezt egy Braswell-es lapon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged