- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
GeryFlash #121 üzenetére
Nem való itt mindössze felszabadítottak egy lefoglalt számolóegységet, amit a kinectre tartottak fenn kizárólagosan.
"DE akkor nem volt az, hogy már a kiadásoknál is különböző limitációkon kellett elgondolkozniuk és igénybe venniük "
de mindig így volt, mindig maximálisan kihasználták a hardvert. Csak aztán az optimalizációval ugyan azzal a hardverkihasználással többet hoztak ki. Nem spóroltak ám hogy na most az elején nem használjuk a gép erőforrásainak felét de majd 5 év múlva előhúzzuk a kalapból. Nagyon el vagy tévedve ha ezt hiszed...
tudod én is múltkor írtam egy programot, mind a 4 magot kihasználta a cpu-ban, maximálisan... aztán kicsit optimalizáltam, átrendeztem pár sort, és szintén mind a 4 magot kihasználta, csak hogy 10x annyi melót végzett el egységnyi idő alatt mint előtte -
pakriksz
őstag
válasz
GeryFlash #115 üzenetére
Én ilyet egyiktől sem hallottam. Nem a firmware hoz valamit (kb semmit sem hoz, szinte köze nincs hozzá) hanem a tapasztalat és az optimalizáció(ahogy pc-n is így volt már amikor még divat volt optimalizálni
). Nem tudom sikerült-e már egy korai ps3 játék grafikáját összehasonlítani egy későivel... elég nagy a különbség.
-
pakriksz
őstag
válasz
GeryFlash #104 üzenetére
nem tudtak szebb játékokat futtatni a régi konzolok az elején. Egyre szebbek lettek a játékok ahogy kitapasztalták, és ahogy most is lesznek.
Egyrészt a PS4-es játékok 1080p-k és az x1 is el fogja érni a tapasztalattal, másrészt a 4k-val nem érdemes példálózni, mert egy marketingmegoldás, parasztvakítás, értelme nincs, és pc-n sem igazán várható az elterjedése, max a gyártók szeretnék hogy elterjedjen, hasonló sors vár rá mint a 3d-re.
Mellesleg az 1080p-s tvken is elég jól eljátszogatnak a subhd ps3 és x360 játékokkal...A régi generációk csak papíron voltak erősek (pl a cell), gpu elég gyenge volt még az akkori pc-khez képest, memóriamennyiség meg már akkor vicc volt. Én nem csúcspcket veszek, de emlékszem hogy már az új konzolok megjelenése előtt 1-2 évvel 1 gigabájt ram figyelt a gépemben, mire kiadták a konzolokat 512 mega rammal, amivel aztán szenvedtek is sokat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest