- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz
fogtunder #53 üzenetére
Jó neked. Nálam betonból van a lépcső, így ez kizárva. Még az említett vésős kábelezés is kizárt
Meg ráadásul a ház tök a másik végében jön be a net, és a router is ott van, szóval méterben is messze van.
De a garázsba levinni nem lenne lehetetlen, bár oda is valahogy le kéne jutni a földszintről. -
BiP
nagyúr
Tudom, de nem tudtam jobb megoldást. Régen az egyik emeleti szobában volt, (kertes ház) de nem volt igazán jó helye. Így került fel a padlásra. Így ebben a hőségben 5 fokkal melegebbek a vinyók, mintha lent lennének, 50fok alatt tudom tartani őket. Télen meg jóval hűvösebbek, ott meg ugye a hideg a gond, de ott sem megy 20 fok alá.
Még agyalok, hogyan tudnám ésszerűen megoldani máshogy. -
BiP
nagyúr
válasz
fogtunder #47 üzenetére
Költözésnél, felújításnál tiszta sor, akkor érdemes meglépni, és lehetőleg távlatokban gondolkodva bekábelezni a házat. _Csak_ wifire vagy szinte csak wifire alapozni balgaság.
De egy meglévő, belakott házhoz már csak nehezebben nyúl az ember ilyen miatt, akkor általában már győz a kényelem.
Nekem mázlim volt, az előző tulaj bekábelezte a szobákat cat5e-vel, átmegy rajta a gigabit, így nekem már csak a padlásra kellett felhúznom (oda tettem a nast). -
BiP
nagyúr
Nekem is hasonló, csak már kivettem a 2. routert (az volt TP-link WR1043ND, ment sógorhoz, neki jobban kellett a 2. router az emeletre), de így kb. 90%-os a lefedettség. Földszint, emelet, alul garázs/szuterén.
A fürdőben meg az emeleti wc-ben már gyenge/nincs wifi, nem halok bele.
A földszinten Asus RT-U18N-es router, bazi erős jellel, igaz, nincs 5G.Igazából azon gondolkodom, hogy a kábellel összekötött mesh miben más, mint a kábellel összekötött 2 router (vagy 1 router +1 AP). Miben tud többet nyújtani? Van-e érdemi különbség?
Vagy csak annyi, hogy könnyebben konfigolható, beüzemelhető?
Vagy több eszköznél jön ki igazán az előnye? (pl. ahol 4 eszköz adja a lefedettséget)(#14) fogtunder: Én is kábelpárti vagyok, de engem is nehéz lenne rávenni, hogy végigvéssem a falat a plusz kábelek miatt. Ha meg úgy csináltatom meg mással, egy vagyon. Nem beszélve a vele járó kosszal, ami azért jóval több, mint ami egy sima tisztasági festéssel jár.
Aztán persze valakinek ez sima liba, én zsigerből nem szeretem a lakásfelújítással, építkezéssel járó koszolásokat, munkákat, így ahol lehet, kerülöm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jogász topic
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest