- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Localmatador
tag
Megjött a második routerem (RT-AC58U_V3), összeraktam a Mesh-t. Kábeles összeköttetés a két router között - vendég hálót sajnos nem továbbítja a fő eszköz (RT-AC66U_B1). Ez van.
Viszont a 2,4 és 5 GHz normál SSID-s hálózatok állati jók lettek az egész lakásban. A mobil eszközökben el is kezdtem kitörölgetni a 2,4- es hozzáféréseket, olyan frankó erős mindenütt az 5 GHz. A 150 Mb-es bejövő net sehol nem megy 120 alá.
Összességében elégedett vagyok. A vendég wifin úgyis csak a gyerekeim lógnak (intranet, NAS stb. nuku és sávszélességet is levettem), meg a hozzánk jövő vendégeknek is ezt szoktuk megadni. -
Localmatador
tag
Én is kíváncsi lennék a válaszra, mert ugyanez a helyzet nálam is, pár napon belül érkezik meg a 2. Asus routerem, de a használati mód tök ugyanaz lesz bővítés után. Pont a földszinten gyenge jelenleg a vendég wifi jele, ahova kerül majd az új mesh node.
Nálam lesz LAN kábel a két router közti backhaul céljára, de nem hiszem, hogy ezen múlna a vendég wifi működése. Nálad melyik frekin van beállítva? Nálam perpill csak a 2,4 GHz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest