- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Légyszíves mutass olyan képet amiben a HTC felveszi a versenyt. De tényleg.
Én mondjuk inkább fényképezek 4/3-ban mint 16/9-ben. Ez esetben 3mpx a kép. De ettől függetlenül Nincs olyan telefon a közép és felső kategóriában ami rosszabb képet készítene. Oké, hogy 1:1-es nagyításban korrekt, viszont ha a többi teló képét utólag visszaméretezzük akkor bizony nagyon megváltozik a leányzó fekvése. (és miért ne méretezhetnénk utólag vissza?)Én nem szeretem azokat a tokokat, szerintem macera ki be rakosgatni a telefont. Pl. egyik kezem tele-koszos-nem elérhető-nincs és pont hívni akarok, akkor nem elég kivenni a zsebemből, de még a tokjából is elő kell varázsolni 1 kézzel. Közben a tokot eltenni, hogy ne hagyjam el... áá Ez számomra nem elfogadható.
-
Hobbbyt
őstag
Aki a kameráját szapulja az olvasson utána van amiben veri a samut.
Miben?
SemMiben!
Naponta nem egy lefosott műanyag darabot veszek a kezembe hanem egy valóban prémium kategóriát.
Amire ugyan úgy kell vigyázni mint egy "hímes tojásra", hogy meg ne karcolódjon a háta. Kérdem én.. mi értelme a "prémiumnak" ha ezt is tokban kell tartani? Nem mindegy, hogy a Szilikon-bőr-műanyag stb. alatt mi van? Én a prémiumtól elvárom, hogy ne keljen tokban hordanom.. Sajnos ennek HTC se felel meg. (eddig csak a Nokia tudott ilyet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest