- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Miért ne lenne szabad megemlíteni? Én ugyanúgy gúnyolódtam már a "nem is igaz a térerő hiba több százezren kitalálták, nekem az aggteleki cseppkőbarlang legalsó szintjén is hatosos van a négyes skálából, pedig markolászom erősen" hozzászólásokon is. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy egy tabletet nem kell teleaggatni csatlakozókkal, mert általában nem ezen szerkeszti meg az ember a nyaraláson lőtt hétszáz darab 12 megapixeles képet, hanem pont célszerű előtte normális gépen átválogatni, megszerkeszteni, akár átméretezni őket, ha tableten akarja mutogatni az ember. Utóbbihoz meg nem kell SD slot, elég, ha ugye adatkábelen áttolod (vagy wifin, de talán ezt nem tudja az iPad... kár)
Nekem is itt van például egy 24/7 gép a tévé mellett, egy Brazos platform (Asrock E350M1), mégis eszem ágában sincs, hogy azon kezdjek el videót vágni, rawokat feldolgozni, vagy bármi számítás igényesebb melót csinálni. Az max böngészésre, filmnézésre való, nem all-in-one cucc. Egy tabletnél sem az jut egyébként eszembe, hogy HDMI-n ki kéne küldeni a sorozatokat rajta keresztül a tévére, bár igen, ha tudja és okosan csinálná (mondjuk a rendes csatlakozója mellé tennék és egy új dokkolóba csak bele kéne fektetni) akkor jöhet, hátha másnak jó. De nem valószínű, hogy ilyesmit tud majd, míg szoftveresen nem állnak rá erre (iTunes)
-
madgie
titán
Mass Storage-es részt csak simán kiemeled, tovább nem tudod elolvasni?
Mindegy, akkor trollkodtam. Boldog vagy? Más kérdés, hogy TÉNYLEG szélsőséges minden Apple topik, vagy rommá fikázzák, vagy félisteni szintre emelik a cuccaikat. Ha nem érted, miért írtam azt, amit, az azt hiszem nem az én bajom.
Lapozzunk.
-
madgie
titán
válasz
kleinguru #35 üzenetére
Úgy értettem, 3G-m volt, nem voltam hajlandó ugyanazon felbontású 3Gs-re váltani a felbontás miatt, a 4-es verzió ára meg nekem sok.
smkb: OK, mass storage tényleg fájó pont valamennyire, bár ha azt veszem, hogy az Android is összecsinálhatja magát, ha valami combosabb progit az SD-ről futtatnál...
-
madgie
titán
Hijjnye. HDMI-be még csak-csak bele lehet kötni, ha valaki bal lábbal kelt fel, de USB-t elvárni egy Apple-től? (itt a saját csatlakozófelülete, sok-sok-sok éve ugyanaz minden terméknél és többet is tud a normál/mini/micro/éppen_mi_a_divat USB-nél) Nincs már egy darab Apple cuccom sem, de nem azért mert divatból utálom, hanem azért, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó iPhone 4 költségekbe verni magam (320*240-szerű kijelző meg nem kell 2011-ben), tablet nélkül meg (még) kibírom.
De most komolyan az a te legnagyobb bajod, hogy nem bólogatunk szinkronban? Nem Borg-féle kollektív tudat ez, hadd legyen már saját véleményem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest