- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
kisebbre véve több lesz nagyobbra véve kevesebb,és 96% felett nincs ez a vibrálás.AMúgy érdekesnek tartom 0 fényerőn sem láttam csak 1 től 95 ig.
-
kasa85
őstag
Fényképezővel csináltam 15 képkocka egy másodperc alatt.
Valaki fel világosítana ez mi ez lenne a PWM
A kép. -
kasa85
őstag
Köszönöm,de nem kell a segítség csak vissza kellett olvasnom,és amit old artist leírt nekem privátban szóval a legújabb tipusal vagyok felszerelkezve 9 hónapban adták ki.
-
kasa85
őstag
A REVA00 az az javított változat mert nekem az van
-
kasa85
őstag
válasz
old_artist #353 üzenetére
Rendben köszi amúgy meg az volt megbeszélve azt kapok bízok benned csak kíváncsi voltam nem e képes a menü ezt megmutatni mint a HP monitorom esetében amúgy mik az újak számokkal
-
kasa85
őstag
Olvastam,hogy ez természetes a sarkoknál az elszíneződés,és konzultáltam old artis al és elmagyarázta nekem miért olyan a ledek miatt.Viszont hol tudom meg nézni,hogy mikori gyártású a monitorom,illetve van a monitor menüjében olyan,hogy gyorsítási funkció játékok alá?Előre is köszönöm a segítséget.
-
kasa85
őstag
Skacok,lányok lenne egy kérdésem.
Az alsó sarkokat nézve kicsit oldalról nézve olyan mintha átlósan sötétebb lenne pár cm nél.
Mindenkinél,így van ez gondolom a bevilágítás oldalról gyengébb emiatt oldalról elszíneződik.Viszont szemből szép egyenletes gondolom ez a szürkésedés. -
kasa85
őstag
Miért nem old_artist tól vetted ő végig vizsgálja mielőtt elküldi,és arról nem is beszélve,hogy potom pénzért kalibrál,és vállal 15 nap pixel garanciát.Szerintem a legjobb ő tőle venni a monitort,mert nem a mennyiséggel törődik kire mennyit sózhat,hanem a minőségre,hogy elégedett legyen a vásárló én az vagyok
-
kasa85
őstag
Sziasztok hivatalosan is klubtagja lettem a topiknak az új DELL U2412M monitorral köszönhetően old_artist-nak kiválló hibátlan darabot kaptam
.
Hibamentes a színeket még szoknom kell kalibráltattam szóval szép,de furcsa még mivel ezelőtt egy HP ZR24w monitorom volt ami egy hulladék volt mindig hibás darabot hoztak ki nekem tíz darab után vissza kértem a pénzem,és vettem eme szépséget.
Külsőleg szép,és egyszerű.A menü kezelhető,színhűség,élesség kiváló,fekete szín kiváló szemből oldalról azért változik. -
kasa85
őstag
Sziasztok.
Most szeretnék venni egy dell u2412m monitort.
Játékra kéne legfőképpen,és filmezésre.
Mi a véleményetek mennyire gyors a válaszidő a 8ms végett.
Úgy tudom van alapból be kapcsolva egy gyorsításos funkció ami nem hagy utánhúzásokat.
Az iputlag is érdekelne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
A színhűség is fontos lenne olvastam tesztet mindenhol csak dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged