- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #45 üzenetére
ja így már vágom... majd kiderül, egyáltalán kikel-e
te jobban otthon vagy a mezőgazdaságban: az mitől lehet, hogy barátnőmék is vettek hasonló csilit boltban, televolt terméssel, szépen beérett mind és kipusztult a tő... akármit csináltak vele... én is szerintem hasonlóan járok, szüretelem a kis bokrot, de száradnak le sorban a levelei... hiába ültettem nagyobb cserépbe, hiába adtam neki vizet meg tápoldatot...
mintha így lenne "kifejlesztve" ez a típus, hogy beérjenek a termései és kidögöljön, nehogy valaki hosszútávon is tudja szüretelni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #42 üzenetére
f1?
az mit takar pontosan?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #21 üzenetére
bízok a szerencsében
tettem fel új képet, lassan 1 hete ekkorák... munkatárs mondta, hogy 1-2 hét, mire összekapják magukat és hozzák a többi levelet és növésnek indulnak jobban
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #17 üzenetére
vegyszerből semmit nem akarok egyelőre adni neki... bent lakásban szerintem nehezebben is szed össze fertőzést
#18: jalapeno 12/12 kihajtott már és szépen alakulnak, birds eye-ból pedig kb 12/5
de ezek később indultak, lehet hogy pár még kihajt
ui: ma szerintem pár új képet rakok fel, mert látványosabb a fejlődés
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart #15 üzenetére
földes dolgot lehet, hogy megfogadom
úgy voltam vele, hogy azért nem vetem a végleges cserépbe, mert nem akartam fölöslegesen 20db-ot venni: így meg akkor vethettem volna egy ládába
majd meglátom mennyi hajt ki (reggel már 14 volt) és max 3-at hagyok egy ládában, a többinek meg szerzek méretesebb cserepet
"kertész" kolléga mondta, hogy fölöslegesen sok vizet se adjak neki, mert attól is megnyúlik... inkább csak enyhén öntözgessem és, ha szomjazik, akkor itassam... így nem nő hirtelen akkorára és erősebb lesz a szára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest