- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy már többen is írtuk, eddig sem fogadhatták volna el. Pont.
Ha meg úgy gondolják, hogy a büntetés ellenére is megéri, akkor úgyis fizethet majd vele az ember. "Jó" szokás szerint...Ahogy ez az érvelés is relatív. Sok kis- és közepes vállalkozás törvényesen is működőképes lenne, csak akkor a cégtulajdonos kicsit kevesebbet tarthatna meg magának. (személyes ismeretségből is tudok ilyenről)
Másrészt meg folyamatos törvénysértésre alapozni egy vállalkozás működését, finoman szólva is meredek. Szerintem az ilyen módszerekkel életben tartott cégek az egyébként is életképes vállalkozások elől szívják el a levegőt. Én nem nagyon sajnálnám, ha végre eltűnnének az ilyenek.
Harmadrészt rengeteg cég csak papíron létezik, és csupán adóelkerülésre használják. Aminek persze megint mi isszuk meg a levét...És igen, vannak azok a cégek, akiknek nem könnyítik meg a helyzetét a külső körülmények (adótörvények, munkaerőpiac, versenytársak stb.). És a törvénytelenül viselkedők miatt mindig ezek szívnak.
Az ilyen munkáltató elmehet melegebb éghajlatra. Simán mondhatta volna azt, hogy akkor innentől kezdve nem nettó 12.000 a meleg étkezési utalvány, hanem bruttó. Az alkalmazott még mindig kaphatott volna kb. 9.500 forintnyit egy hónapban.
Emiatt szerintem nem állam bácsit kell szidni, hanem a munkáltatót.
Sajnálom, hogy Te is ebben a cipőben jársz, olvastam feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest