Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, ez óriási terhelés ilyenkor.
És van történet, ami barátokkal esett meg: ők évekig küzdöttek mindenféle orvosi dolgokkal, és a szex is már csak egy gondolat körül forgott. Aztán elmentek nyaralni, és végre nem ezzel foglalkoztak folyamatosan, aztán már hárman jöttek haza...

-
mephi666
nagyúr
semmi gond, igazad van: tényleg eléggé rákattantunk és most próbálunk változtatni: átfókuszálni másra... az életmód-változtatás mindenképp hasznos hosszútávon és igazából 1 esélyt akarunk még adni az egésznek olyan orvosnál, aki korrekt és megmondja azt is, ha szerinte minimális az esély és kár próbálkozni... azt látjuk, hogy sokan azért sem néznek utána mélyebben, mert hosszabb távon jövedelmezőbb hitegetni-kezelgetni a pácienst, mint azonnal hozzásegíteni a céljához
nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálunk én vagyok az, aki már pozitívabban látja a jelenlegi helyzetet és úgy vagyok vele, hogy hármasban is tökéletes lehet minden... csak asszonynál a családban senkinek nem volt meddőséggel kapcsolatos problémája és millió helyről kapja a kérdéseket, hogy "na, mikor jön a kistesó?" ...ez pedig nem segíti hozzá, hogy könnyebben túllépjen rajta