- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Ahogy pengwin is írta, az nem biztos, hogy orvosi vagy egyéb életvitel-változtatás ezen segíthet.
Én ahogy érzem, amit írsz olyan mintha nagyon "rákattantatok" volna erre, ami véleményem szerint szintén nem segít a dolgon. Az én környezetemben is - rokonságnál, ismerősöknél - van ilyen probléma, nem is kevés. Volt aki bevállalta a lombik programot de van aki hallani se akar róla.
De ha ez tölti ki a mindennapotokat (én az írásodból ezt érzem ki), akkor az nem visz előbbre, sőt ronthat is sok mindenben.Azt mondom örüljetek a fiatoknak - és grat hozzá - de tovább rágódni szerintem nem használ. (persze nem azt akarom mondani, hogy nem kell vele foglalkozni, de sok évre "ráfeszülni" erre nem érdemes).
Bocs, nem akartam pszichológus lenni (mert nem vagyok az) de hirtelen ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest