- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
azt mondták neki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek anatómiai okoból ugyanezt jósolták.
Ezek után nyilván teherbe esett egyetem alatt az első óvatlan egyélyszakás kalandtól.Ebben a témában alapvetően csak valószinüségekről, százalékokról lenne értelme beszélni, de azzal nincs kisegítve az egyszeri ember, aki nem több 10.000-es mintavétellel gondolkozik ilyen téren.
Az orvosok ezt tudják is, de nem mondhatja azt, hogy "0,5% az esélye, hogy teherbe esik, kedves asszonyom", mert lenne, aki a 200. próbálkozás után dörömbölne az ajtaján, hogy há' de doktorúr maga hazudott.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy kevesebbet görcsöljetek rajta, mert megöli a kapcsolatot, tönkreteszi az intimitást, amit kisgyerek mellett egyébként is nehéz fenntartani.
Örüljetek a fiatoknak, élvezzétek a mindennapokat és éljetek mértékkel, egészségesen. Szerintem ez többet fog segíteni a termékenységen, mint bármilyen orvos.
Ismeretségi körben is volt olyan lány, akinek pl. annyira stresszes volt a munkahely+egyetem, hogy teljesen rendszertelen lett a menstruációja és abszolút nulla volt az állóképessége. Nyilván az sem segített, hogy a stresszt alkohollal és cigarettával igyekezte enyhíteni, de az eredendő oka midennek a munkahely volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi