- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jah, közben forog a fejemben, hogy talán meg kellene próbálnom megint exemmel, akivel kb 6-7éve szakítottam... és azóta csak menekülök egyik kapcsolatból a másikba... (és talán még mindig szeretem? nem tudom... rengetegszer álmodok még mindig vele és még mindig nem közömbös és tartjuk a kapcsolatot...) de nem tudom már, mi lenne a legjobb... próbálok kompromisszumokat kötni egy határig, de nem leszek papucs... ha meg IJ, akkor ez van... nem fogom magam megerőszakolni...
-
negyedes
addikt
A megfelelesel kapcsolatban: masfel evig jartam egy lannyal(nem egy iq fajter) amig velem volt mondhati eleg normalis "lett", miutan szakitottunk pont olyan lett mint a kapcsolatunk elot volt. Annyira szeretett, hogy kepes volt masfel evig az en kivansagaimnak megfelelni. Na ezt mindenkep keruld el(az ilyen lanyokat vagy hogy te magad is ezt tedd).
-
ijjájom
tag
Szerintem mire megváltozol teljesen, hogy megfelelj, már a csajszi rájön, hogy nem is kellett volna megváltoznod!
Legyél önmagad, ha úgy nem vagy jó, keress mást! Túl jónak sem jó lenni ebben a világban.
Kiváncsi lennék a múltadra, ami miatt a halottak napja körüli időben pocsék a hangulatod.
Ha nem publikus, privátban is küldheted! Ijjájom -
mephi666
nagyúr
nem nagyon szoktam hasonló bejegyzést írni, de ez most "kijött belőlem"
komolyan jól is esett... a vérnyomásom is kicsit normalizálódott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Környezetvédelem
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest