Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Megjött a az általad javasolt tok és fólia 8+5 euroért hong kong -ból .Tetszik és praktikusan lehet használni. Egy kicsit tuningoltam rajta úgy hogy vettem egy fém érme nagyságú mágnest amit beépitettem a tokba a megfelelő helyre, és igy amikor kinyitom a tok fedelét akkor bekapcsolja a kijelzöt, Igy kényelmesebb használni.
-
patow
senior tag
Tetszik ,föleg az ára., a gyári hasonló 12 ezer. Megtudod mondani a szállitás menyi. Az aktiv kijelzö kapcsolást a tokon keresztül egy mágnessel oldhato meg ime a bemutató link rola- http://www.youtube.com/watch?v=oRgpjUm5Rxs -------a mágnest meg innen lehet beszerezni---http://szupermagnes.hu/spd/MSZ-D10x1_N50_NDFEB/D10x1_mm_N50_NdFeB_korong_magnes---
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi