Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
Azért mostanában még nem sok ütésálló tabbal lehet találkozni, ami meg van, az aránytalanul drága.
Nekem húgom 3 éves korától nyomkodja a tableteim és telefonjaim (most 5 éves), de még semmi kárt nem tett bennük mert elmondtam neki, hogy csak akkor kapja meg ha vigyáz rá. És mivel szeret rajta játszani így kb jobban vigyáz rá mint én xdEgyébként negyvenert szerintem jó vétel. Ilyen hardver van az én tabletemben is (iconia a1) és soha nem akad vagy laggol szóval annyiért tuti vétel

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- 7. Generációs Ipad
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest