- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
orion1025 #68 üzenetére
Én egéralátétnek használom:
Vagy stúdiónak:Az Air2 nekem elég sokban volt anno. Mikor megjelent, alaposan átgondoltam mire adok ki 200e Forintot.
Azóta kitűnően szolgál. Megtaláltam azokat a területeket, ahol egyértelmű előnnyel bír laptop subnoti, telefon, desktop gép használata mellett. Megkerestem.
Az, meg, hogy nem alkalmas olvasásra, nettó hülyeség. Kiválóan alkalmas.
A felbontása remek, betekintési szög remek, fényerőt, színtónust illeszthetem. Formátumokat kezeli.
A 40deka nem töri le a kezemet, ahogy a "Nagyindiánkönyv" se törte le 35 éve, meg egy félkilós könyv se.
Szemüveges is vagyok. Sosem fárasztotta a szemem annyira, mint neon mellett (alatt) félnapokat jegyzetelni a könyvtárban (analóg).
Kiválóan teljesít fotós munkáknál azonnali ellenőrzésre, mint megjelenítő. Meg még a jó ég tudja mikor.
Ott az asztalomon. Ha értelmét találom, azt használom. Ha más kell, azt. Sajt is legalább négyféle van a hűtőben. Pedig mind csak sajt..
Újságot nem vettem, mióta megvan. Már abból bejött az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest