Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sokáig idegenkedtem az 5 collnál nagyobb telefonoktól, mindig 3.5-4.5" közötti teljeim voltak (először 2010től 3 évig egy iphone 3g, aztán vmi olcsó huawei amit 1 év után eladtam mert kb használhatatlan volt, aztán egy 4.5 collos droidos motorola), idén meg is vártam az iphone 5 SE-t de mikor megláttam, h az apple a 400 dolláros készüléket Európában 480 eurós kezdőáron kívánja forgalomba hozni, inkább nagyobb méretre váltottam és jó áron beruháztam egy Lg G4-be. Most már egyáltalán nem szokatlan az 5.5 col, szerintem nem is váltanék már vissza kisebbre. Mondjuk az olyan telefonokat amik beváltak legalább 3 évig szoktam használni, remélem ez is húzza addig.
-
kenwood
veterán
Persze. nyilvan a fel millio appbol tobb ezer lehet profi,osszetett.
Meg is lepodtem a screenshotodon, mert mobil gepeken mar az is nagy szam,ha mondjuk meg tudod nezni facebookon az archivalt privat uzeneidet.
A kompromisszummentes appok aranya meg mindig nem eri el a 10%-ot (szerintem az otot se).Ha neked mas velemenyenek a meghallgatasa,a kulturalt vita eroltetett,akkor talan a blogirassal
jobban jarsz,mint a forumozassal. -
lappa86
aktív tag
Örülök, hogy te megtaláltad a téged kielégítő felhasználási módot, bár én továbbra is a laptopra esküszöm, az általad felsorolt dolgokat tökéletesen elvégzi, sőt még annál többet is. Bár egérpadnak még nem próbáltam.

Továbbra is tartom, hogy egy tablet olvasásra alkalmatlan. Legyen akármilyen jó kijelzője, sem az igazi könyvélményt, sem egy háttérvilágításos e-ink-kijelzős e-book-olvasó szintjét nem éri el.
Azt mondjuk nem értem, hogyan kapcsolódik ide, hogy amióta megvan az almás tableted, nem vettél újságot, de örülök, hogy nem pusztítod ki a fél Mátrát a 200.000 Ft értékű újságaiddal.

-
Auratech
őstag
Amúgy a tabletekkel semmi gond. Azok nincsenek mélyrepülésben. aki akarja, használja.
Csupán az eladási mutatóik gyengülnek. Az meg ki a francot érdekel? Olyan dolog jelenik meg felhasználók számára is jelentéssel bíró ? problémaként, ami gyártói-forgalmazói oldalon értelmezhető egyáltalán.
Nézik a grafikonokat: Hú, csökkenő a tendencia fújjunk riadót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- iPad 9th gen 64GB space grey
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest