Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sokáig idegenkedtem az 5 collnál nagyobb telefonoktól, mindig 3.5-4.5" közötti teljeim voltak (először 2010től 3 évig egy iphone 3g, aztán vmi olcsó huawei amit 1 év után eladtam mert kb használhatatlan volt, aztán egy 4.5 collos droidos motorola), idén meg is vártam az iphone 5 SE-t de mikor megláttam, h az apple a 400 dolláros készüléket Európában 480 eurós kezdőáron kívánja forgalomba hozni, inkább nagyobb méretre váltottam és jó áron beruháztam egy Lg G4-be. Most már egyáltalán nem szokatlan az 5.5 col, szerintem nem is váltanék már vissza kisebbre. Mondjuk az olyan telefonokat amik beváltak legalább 3 évig szoktam használni, remélem ez is húzza addig.
-
kenwood
veterán
Persze. nyilvan a fel millio appbol tobb ezer lehet profi,osszetett.
Meg is lepodtem a screenshotodon, mert mobil gepeken mar az is nagy szam,ha mondjuk meg tudod nezni facebookon az archivalt privat uzeneidet.
A kompromisszummentes appok aranya meg mindig nem eri el a 10%-ot (szerintem az otot se).Ha neked mas velemenyenek a meghallgatasa,a kulturalt vita eroltetett,akkor talan a blogirassal
jobban jarsz,mint a forumozassal. -
lappa86
aktív tag
Örülök, hogy te megtaláltad a téged kielégítő felhasználási módot, bár én továbbra is a laptopra esküszöm, az általad felsorolt dolgokat tökéletesen elvégzi, sőt még annál többet is. Bár egérpadnak még nem próbáltam.
Továbbra is tartom, hogy egy tablet olvasásra alkalmatlan. Legyen akármilyen jó kijelzője, sem az igazi könyvélményt, sem egy háttérvilágításos e-ink-kijelzős e-book-olvasó szintjét nem éri el.
Azt mondjuk nem értem, hogyan kapcsolódik ide, hogy amióta megvan az almás tableted, nem vettél újságot, de örülök, hogy nem pusztítod ki a fél Mátrát a 200.000 Ft értékű újságaiddal.
-
Auratech
őstag
Amúgy a tabletekkel semmi gond. Azok nincsenek mélyrepülésben. aki akarja, használja.
Csupán az eladási mutatóik gyengülnek. Az meg ki a francot érdekel? Olyan dolog jelenik meg felhasználók számára is jelentéssel bíró ? problémaként, ami gyártói-forgalmazói oldalon értelmezhető egyáltalán.
Nézik a grafikonokat: Hú, csökkenő a tendencia fújjunk riadót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest