- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
Bogyó bá' #69 üzenetére
Ezek a tabletek arra vannak, hogy ne gondolkozz rajta betedd-e a táskádba - szóval mindig nálad van.
A kritikus programok meg ráférnek a 32Gb-ra is, adatok meg mehetnek a micro SD-re. Miix 2-n nekem 8 GB továbbra is szabad, pedig vannak rá fejlesztőeszközök is telepítve. (recovery partíciót töröltem/mentettem)
(Mikor vettem, a 64GB-os modellekre nem volt akció, 32GB-ért meg nem akartam 100 Eur-t adni)A képernyőérzékenységgel van egyedül problémám, mintha a kapacitív tollat nem olyan jól érzékelné néha...
-
BatchMan
senior tag
-
satz18
őstag
válasz
Bogyó bá' #15 üzenetére
Én pár ilyet berendelnék a helyedben a vásárlás előtt.
Bár ha teljes értékű PC-t akarsz én maradnék a helyedben az asus t100-nál.
#24 Nekem sehogy. Nekem csak töltésre, vagy OTG vel bemeneti interfésznek működik, bár lehet én voltam a balfék, és kéne látni a PC alól háttértárként.
-
rudi
nagyúr
Igazából a második kör lehet érdekes ezekből a termékekből. A most piacon lévők beárazásakor még sem az ingyenes Windows sem az Intel ártámogatása nem volt. Meglepődnék, ha őszig nem jönne ki egy következő generáció, ami elviekben hardverben nem lehet erősebb (mert nem jött újabb hardver), de árban lejjebb mehet. Ennek a körnek az előfutára az Acer Switch, amiről azt rebesgetik, hogy billentyűzettel sem lesz lényegesen drágább az Iconia W4-nél.
-
margithid
veterán
Bizony, 32 Gb nem tudom mire elég, egy-két frissítés és kb nem marad hely már.
Az áruk amúgy elrugaszkodott, főleg annak tudatában, hogy ingyen van az oprendszer is már.
60k körül lenne reális ez a teljesítmény.
Én azt várom igazából, hogy 11.6-os méretben adjanak ki 64 GB tárhellyel és 4 GB rammal notebook/tablet készüléket.
Egy ilyenre vevő lennék, atom proci bőven elég lenne nekem.ArsenalF
Annyit nagyon megért, én is nézegettem ebayen meg amazonon, de szállítással áfával együtt kb ott lenne mintha itthon venném.
-
ArsenalF
aktív tag
Én nem rég vettem kint 230 dolláért egy Dell-t. Mondhatom nagyon megérte azt a pénzt. Van egy Surface Pro 2-m, a munkához jórészt, de gondolkodtam hogy magamnak is vennék mellé egy Dellt. Nem részletezném, mindent leírtak kb a cikkben. Tényleg nagyon jó kis gép, főleg ennyi pénzért szinte ajándék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest