- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #504 üzenetére
Fiúk-lányok, valaki meg tudná írni, hogy induláskor kb. mennyi szabad tárhely van az OS mellett és mennyi szabad memória használható a 2 GB RAM-ból?
-
cinemazealot
addikt
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a 16GB-os tárhellyel rendelkező változatnak mekkora szabadon felhasználható tárhelye van az OS mellett? Törpölök, hogy mennyire érné meg jobban a 32GB-os a 16GB-ossal szemben. Affene Meizu, miért nem tettél az m1 note-ba microSD foglalatot?!
-
cinemazealot
addikt
válasz
robi1979 #495 üzenetére
A webkártya (az én bankom "internet kártyának" hívja) egy olyan bankkártya, ami úgy működik, mint egy dombornyomott vagy más "távolsági" fizetésre szánt hitelkártya, de kizárólag internetes fizetésre lehet használni, semmi másra. Viszont nem a fő bankszámládhoz van hozzárendelve, hanem egy alszámlához, amire a fő bankszámládról tudsz átvezetni annyi összeget, amennyit az éppen soron következő internetes fizetéskor szeretnél felhasználni. Ezáltal elkerülheted, hogy miután a kártyaadataidat átadtad az eladónak, a megbeszéltnél több pénzt emeljenek le a számládról. Tehát pl. ha ki akarok fizetni valamit az interneten (PayPal-lal, Google Wallet-tel, vagy valamilyen bankkártyás/hitelkártyás módon), akkor a kívánt összeget átvezetem a főszámlámról az internet kártyához tartozó, addig 0 Ft-on álló (tehát megterhelhetetlen) alszámlára, így az eladó kizárólag abból a keretből tud leemelni pénzt. A kártya használata tehát speciális, viszont az eladó semmi eltérést nem fog tapasztalni a pénz leemelésekor, így a rá vonatkozó fizetési és refund feltételek is megegyeznek a hasonló típusú, de nem csak internetes fizetésre használható bank- és hitelkártyákkal. Én már fizettem így eBay-t, Google Play-es alkalmazást, repülőjegyet, külföldi szállást... jó cucc.
A fizetési kondíciók nyilván bankonként eltérőek, ezért ennek érdemes előbb alaposan utánajárni.
-
cinemazealot
addikt
Le tudnád futtatni rajta a Developer Tools alkalmazást és be tudnád másolni ide a System features képernyő tartalmát?
Ez elég sok infót megmond a készülékben található lehetőségekről.
Sajnos ez a vesszőparipám, de mit csináljak, ha ez lát bele igazándiból a készülékek lelkébe?
-
cinemazealot
addikt
Akik még gondolkoznak, azoknak jó hír lehet ez: az m1 note-ot a Ping Digital kínálatában 2 éves itthoni garanciával lehet majd megvásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest