Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
E.Kaufmann #127 üzenetére
Persze, lehet ezt sokkal szofisztikáltabban is, de mondjuk egy RDS környezet azért nem annyira alapvető dolog, meg több hozzáértést is igényel (plusz licencek, költségek stb.), ezért írtam valami olyan megoldást amit kábé nulla hozzáértéssel és költséggel is össze lehet(ne) dobni és nem kevés fejfájástól menti meg az embert.
-
nyunyu
félisten
válasz
E.Kaufmann #124 üzenetére
Ja, múltkor másfél napot ültem bent az IT helpdesken, mert újra kellett telepíteniük az elődömtől örökölt laptopot, mondván az eddig rajta futó Win7 már nem felel meg a banki standardnak.
(Én kifejezetten örültem volna neki, ha maradt volna a 7, mert azon legalább kiigazodom.)Végén már én éreztem kínosan magamat, hogy ennyit szerencsétlenkedtek, de hó végén kíméletlenül kiszámláztam az ott elbaltázott időt, hogy a cég hülyesége ne az én kontómra menjen.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #116 üzenetére
többféle módon megközelítheted ezt a kérdést. én most azt a megközelítést alkalmaztam, hogy nekem, személyesen, mi fáj.
jó informatikát kétfélét ismerek:
1. rendesen meg van csinálva
2. nincs hozzá közöm. -
Reggie0
félisten
válasz
E.Kaufmann #70 üzenetére
Viszont ha megnezed a statisztikakat, sokkal kevesebbet talalnak.
Linuxra mar egy ideje van hardening gyarilag, csak hasznalniuk kene az embereknek(pl. apparmor). Elotte ott volt(azaz most is van, csak fizetos) a grsecurity ami azert eleg jo cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest