- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Nekem ennek ellenere adja, mint a diszno. Mondjuk ut3-ban mar megszoktam valamennyire. OneFrameThreadLagot, framerate smoothingot meg a mousesmoothingot ha kikapcsolja az ember, utana mar majdnem jo.
De piszkaljuk a deveket a forumon, szoval hatha alkotnak valamit, legalabb olyan jo ha lesz, mint wicklandban akkor lesz olyombodotta'.
Van UE3-ban elvileg mar egy uj beepitett directinputtal mukodo egerkezelesi eljaras, igazan berakhatnak kiprobalasi celbol
-
.LnB
titán
Hogy a "viharba" ne szólnék!
(ehh ehh
)
Pont ez a bajom, hogy sima VQ3-at ismerem. És CMP-t nem. De most érdemes nekem csak azért megvennem a Reflex-et, hogy kipróbáljam a CPM-et?Ez az én nagy dilemmám.. Remélem összefutok ilyen HAl_9000 típusú playerekkel rögtön az elején
(#4) atidzsiforc Na azok az egérrel kapcsolatos dolgok elég ijesztőek...
no raw input + smooth... nem túl jó előjel.
-
atidzsiforc
őstag
Ez latszolag jobban "keszen van", mint a reflex, viszont benne vannak a sokakat zavaro ue3-as betegsegek (mouse smoothing default on, nincs raw input stb). Viszont csak 1 map van perpill es meg nincs kint az editor, de majd jon tavasszal. Van egy eleg konkret developer roadmap, hogy mire lehet szamitani az ea folyaman.
Sokan sirnak hogy op a raketaveto, kozben meg csak meg kene tanulni celozni az egerrel a sok nubnak, kb minden fegyverbol kihozhato ugyanakkora (nem splash) damage. A mozgasban poen, hogy a lepcsokon vegig fel lehet ugralni mint quake live-ban, meg ha dodge-bol ugrasz akkor dob rajtad akkorat, mint egy tisztesseges circle jump quakeben. Persze bunnyzni nem lehet, de a map design (legalabb is eddig) miatt kb mindenhol ott vagy 1-2 ugrasbol, a futas meg eleg gyors. Ja es nincs shock kombo aminek koszonhetoen a gunplay teljesen mas mint ut-ben. Olyan halo quake/doom hl2dm feeling keverek szvsz.
mind2 jatek egesz jol fut (2-300fps a gepemen), reflexben a jelenlegi sfx eleg idegelo, nekem konkretan megfajdul tole a fejem.
amugy reflex es q3 cpm kozott az a lenyegi kulonbseg perpill, hogy reflexben nincs wall clipping (mikor beakadsz a fal sarkan es kicsit megboostol), plusz a megahealth ugy spawnol mint ql-ben/vq3-ban (mar ha jol erzekelem)
-
.LnB
titán
Nem tudom melyiket vegyem meg, ezt vagy a Reflex-et. Quake style jobban tetszik... ezt még átgondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest