- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Fogalmam sincs, nekem 5S-em van, szóval én kimaradtam egyelőre ebből a világból.
Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen lehet, sajnos még nem adatott meg az alkalom, hogy kipróbáljak ilyen telefonokat. Baráti körömben egy S8 van, mindenki más iPhone-t használ, az S8 pedig még nagyon új, azóta nem találkoztunk, szóval azt sem tudtam még megtapogatni.
Nekem egyébként vannak kétségeim ezzel a dologgal, könnyen a praktikum rovására mehet, de addig amíg nem próbáltam nem akarok véleményt nyilvánítani.
Az az egy biztos, hogy baromi jól néznek ki.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Pedig ebbe az irányba halad a világ, szerintem 1-2, max 3 év múlva csak minimál kávás telefonok lesznek.
-
.Szaki.
addikt
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Akik szeretnék nézni a közvetítést, azoknak fontos infó.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #16 üzenetére
Most tervezem először, hogy élőben megnézem, szóval fogalmam sincs, ebben esetleg valaki akkor tud segíteni, hogy kell-e valami hozzá?
Bár ha bármilyen Apple termékkel jó, akkor iPhone-on tudom nézni, de jobb lenne TV-n.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #2 üzenetére
Nem kell már sokat aludni és kiderül. Az iPhone 8 esetében szerintem csak a név lesz a kérdés, annyi minden kiszivárgott már róla, hogy nem hiszem, hogy hatalmas meglepetések lennének, de ettől függetlenül örülnék ha meg tudnának lepni valami jó dologgal. (Kijelzőbe integrált olvasó pl) A kijelzőről sem tudni sokat, olvastam már 5,1"-ről és 5,8"-ről is.
A 7S Plusról egy rendert láttam eddig, értelemszerűen ugyanúgy nézett ki, mint a 7 (végtére is egy facelift-ről beszélünk), króm díszléccel volt a széle borítva, más különbség nem volt.
Azt hiszem ezt a bemutatót élőben fogom követni.
mrThomi
Jelenleg három termék van: SE, i7, i7 Plus. Az SE-nek, hogy lesz-e utódja az kérdéses, most annyi pluszt kapott, hogy 32GB-os az alapmodell, meg egyébként sem a nagyokkal szokott megújulni. Az i7-et és az i7 Plust fogja most frissíteni az Apple, ezek lesznek az i7S, i7S Plus modellek, ha az eddig trendet követik. Az i8 pedig a csúcsmodell lesz idén, ha egyáltalán ezen a néven fog debütálni. (Szerintem egyébként nagy baromság lenne így nevezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest