Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaNokia
tag
Az új fájl rendszer az én olvasatomban csupán azt jelenti, hogy kapunk Files néven egy Fájlkezelőt. Ez szuper, végre lesz Total Commanderem iPaden is.
Vagy lesz akkora előrelépés, mint a FAT32-ről az NTFS-re? Ha igen, az jó. Az ARKit egy fejlesztői készlet, amivel majd tök jó appokat lehet készíteni Macen, amik majd futnak a mobil eszközökön. Ez izgalmas és fontos, de szerintem a rendszer magját nem érinti. Az új fotó/videó tömörítésről nincsenek ismereteim, erről szeretnék egy linket, mert ez érdekel engem is. Mert, ha tényleg kétszer olyan hatékony, mint a korábbiak, akkor az állati jó.
-
AttilaNokia
tag
A bemutató dátuma azért is lehet "fontos", mert ha tartják magukat a hagyományokhoz, másnap már lehet tölteni az iOS 11-et. Amennyire meg tudom állapítani az iOS is inkább csak UI és funkciók szintjén tud bővülni, rendszer szinten már nem sok változás lesz, hisz még az 5S és az iPad mini 2 is megkapja. Kérdés, hogy mennyire fogja belassítani őket. Nekem egy mini 2 van, kíváncsi vagyok rá, hogy lesz-e kedvem falhoz vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest