- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Kicsit tényszerűbben
Április közepe lesz a bemutatás, s április végétől lesz Mo-n forgalomban.
Igen, az ujjlenyomat olvasó a kijelzőbe lesz integrálva (érdekes megoldás lesz).
S nagy az esélye, hogy csak edge kivitelben lesz (enyhébb 'edge' a sima, erőteljesebb lekerítés a sima edge).
A samu úgy gondolja a számokat, az ügyféligényeket látva, hogy erre van szükség
A kijelző arány hatalmas lesz, de itt nem a porcelános technológiával lesz megoldva a beszélgetés, mint a Xiaominál, mert arra azt mondják Samuéknál, hogy azzal a kellő hangminőséget nem lehet elérni, ill. az kísérleti dolognak jó, de komolyabb tömeggyártásra nem
-
Petyyyyy
addikt
Egy pillanatra azt hittem tudni valami biztosat is a telóval kapcsolatban...
dutrás - Rossz reklám is reklám - Note7.
-
KonZumo
tag
Nem a keszulekhaz lesz kisebb hanem a kijelzo nagyobb. 6"+os lesz a nagyobbik csak akkora házban mint az s7 edge
-
Szilofon
aktív tag
Kíváncsi vagyok,s7 edget használtam pár hónapig. Gyönyörű telefon, de nem tudtam meg szokni a kijelzot.
-
Zolik
senior tag
hihetlen hogy mennyien kezdenek el fröcsögni és hisztérikázni, köpködni pár kamu render kép kapcsán és már úgy könyvelik el hogy 100% hogy ilyen lesz. majd ha megjelenik és tényeg gagyi akkor oké, de addig meg előre itt sipákolni... komolyan, ha ennyire gyűlölitek a samsungot akkor minek olvassátok de főleg minek kommenteltek a hozzá?
-
Ha valóban ilyen lesz akkor elég ronda. Nem illik össze a pici káva,fentivel egyetemben. Kicsit jobban kellene optimalizálni . De amúgy város a kütyü.
-
Depression
veterán
"Megvan a Galaxy S8 megjelenési dátuma"
"A bemutató pontos dátuma és menetrendje még nem ismert, "
Hurrá... -
RIC5I
tag
igen de s8 ban ELMÉLETBEN 4k kijelző több ram nagyobb proci mini pc egy 4k-s kijelző szerintem nagyon hamar lemeritené az s7 et
plus nem bánnám ha picit vastagabb lenne mert nekem kinzások ezek a mai vékony telefonok nem szeretem őket de persze ez egyéni szoc problem
-
RIC5I
tag
mért van az az érzésem hogy annyi jó designe van a neten és megfogjuk kapni a legrondábbat amit csak tud késziteni a samu
csak könyörgöm normális akku legyen benne
-
zseko
veterán
S7Edge-t akarnák venni én is, mert eléggé tetszik a lekerekített él, viszont élőben látva egymás mellett a simával, az valahogy szerintem sokkal jobban néz ki arányait tekintve. És tokban is egyszerűbb lehet használni. De lehet megvárom akkor már az S8-at, az milyen lesz.
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #32 üzenetére
Alice napi pletyka rovata... en mar nem is mondok ra semmit...
-
Dr. Akula
félisten
Felül minek kell akkora csíkot tartani, ha alul már megoldható hogy ne kelljen?
-
Burt1793
veterán
Tudom, de ez ettől függetlenül nem csökkenti a szemetet, ha mindenki fele annyiszor venne új telefont, akkor kevesebb lenne a kuka is. A sor végén valaki kidobja a telefont.
Én vettem egy S7-et májusban, remélem 3 évet kibír nálam, utána adom csak oda valakinek, ott még jó lesz egy-két évig, aztán kuka, gazdasági totalkár, ha minden évben venne a legtöbb ember, az több termék. Maradjunk csak meg a 2 éves hűségidős dolognál (legalább is a nagytöbbség). -
Burt1793
veterán
válasz
slimshady #38 üzenetére
Mi a fszért kéne évente új telefont venni? Nem elég két évente? Így is nagy a pazarlás, környezetszennyezés.
Értem, persze, a legnagyobb geek-ek vegyék meg évente, de ne kelljen már minden embert arra kényszeríteni vagy erősen azt sugallni nekik, hogy cseréljék évente a mobilt, azért valahol húzzuk meg a határt a profit és az ökológia lábnyom növelése között. -
slimshady
senior tag
Ez egyszeruen undoritoan nez ki. Varos az S8, de valahogy nagyobb lazban egtem az S7-re varva. Nagyon remeltem a jobb uzemidot, illetve az SD bovithetoseg es vizallosag visszatereset. Kerdeses mivel gyozi meg az S8 az S7 tulajokat, hogy valtsanak. S5-rol nem volt csabito az S6.
-
Ateszpapa
addikt
Nekem az S7 is tetszik a páromnak azt vettem tavasszal.
Sajna amikor az előfizumat hosszabítottam, akkor még az S6 volt a porondon, de az nem tetszett, így vettem egy i6s-t.Alig várom, hogy lecseréljem nyáron egy S8-ra, mert a VR is nagyon tetszik.
Remélem az is jobb lesz mint szolgáltatás.A szifon már elavult szerintem egy lerágott csont.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ForRedGlory #32 üzenetére
+1
Inkább ne jelenjen meg aznap egyetlen hír se, csak ilyen átbaszás ne legyen!!
Soha nem rikácsoltam még a klikkvadász irományok miatt, de ez most kiverte a biztosítékot:"Megvan a Galaxy S8 megjelenési dátuma"
Aztán a harmadik sorban meg "A bemutató pontos dátuma és menetrendje még nem ismert, pláne nem hivatalos".
Mi a jó büdös francot műveltek ott a szerkesztőségben?? -
Aryon87
félisten
Ha a renderkepek egyike meg is valosul, el fogok gondolkodni rajta...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Nekem is tetszene ebben a formában.
-
ForRedGlory
félisten
Akkor most megvan a datum vagy nincs?
Jo kis klikkelos cikk, pletyka szokas szerint. Bocs, megsem, hiszen a "forras" megsugta a datumot. Majd akkor lesz hivatalos, ha hivatalos helyrol jon.
Grat a cikk cimehez, igazan lenyegre toro...
-
Burt1793
veterán
Nem jó, ha nagyon szögletes, ahogy az se, ha nagyon lekerekített. Az S7 tökéletes középút lett (nem az edge...).
A hátlapi kerekítések miatt kézbe illik, lehet egy kézzel használni, de nem vágja haza a kinézetet.
Nem vágja a kezedet a széle, sarka, úgy mint egy s6 vagy egy sony vagy egy Lumia 930 (utóbbival konkrétan kényelmetlen volt a fektetett nézet). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Remélem, szögletesebb lesz végre...
-
motown5l
senior tag
Nekem s7 edge van.Jo kis telefon.De agyba fekudve irogatni hat mit mondjak.kurva szar.Mindig hozza er az ujjam az edge reszhez.Nekem nem jott be az edge.Note 4 utan valtottam.
-
szilu84
tag
válasz
CptAdamica #12 üzenetére
Én már az S11-est várom, szerintem nagyon ütni fog.
-
Burt1793
veterán
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Igen, az előlapra, de 5 colon ez nagyon nehezen megvalósítható, 5,5-5,7-en már könnyebb.
-
enginev3.0
félisten
A 90% kijelző-ház arány gondolom az elejére vonatkozik, nem az egész készülékre
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Meglepne ha nem dupla kamerával jönne.
-
kengyel
nagyúr
Most úgy tűnik nem kapkodnak, reméljük nagyon jók lesznek.
-
Piros betűs ünnep lesz!
-
kakuk.tamas
addikt
Az unpacked-et pedig 2017.02.26-ra tippelik (Barcelona).
S8 Edge spec, amit repesgetnek:
- 5,5", 3840x2160
- Exynos 8895 (10nm)
- 6/8 GB RAM
- 80%-os kijelző-ház arány
- 2017. Március a piacra kerülés
- ¥6000 nyitóár -
Kasya
nagyúr
Ezt meg en is megjosolhattam volna, mert az elozo modellek is kb igy jottek
-
elithun
őstag
Érdekesnek hat, hogy az alsó káva minimális, a felső pedig úgy tűik, mintha csak a Samsung felirat miatt marad volna meg "vastagra".
-
CptAdamica
veterán
Alig várom már, főleg azt, hogy májustól jöjjenek az S9 hírek.
-
aelod
veterán
Miért edge ez is? Vagyis remélem nem lesz only edge.
-
marcarc
senior tag
válasz
LilProphet90 #8 üzenetére
meh.
-
ludi85
tag
Szerintem "kirobbanó" siker lesz.
-
LilProphet90
senior tag
Nem csípem a Samsungot, bár az S7 egy kiváló telefon. A Note 7 formavilága sokkal jobban tetszik amúgy, kíváncsi vagyok, melyik irányvonalon folytatják az S szériát.
-
Burt1793
veterán
-
wlandroid
tag
Ha eltűnik a home gomb, akkor képernyőbe szerelt ujjlenyomatolvasóra lehet számítani?
-
Csarli85
aktív tag
Hat elég gyatra igy hogy csak az alsó káva a kicsi. :/ Nem örülnék neki ha eltűnne a home gomb.
-
atike
nagyúr
Minden vagyok, csak nem Samsung párti - de várom. Kíváncsi vagyok mit fognak villantani...
És nem, nem az akksira értem.
-
kano
nagyúr
A felső kávát miért nem lehetett már csökkenteni?
Hogy néz ez így ki....
-
total90
veterán
Város, érik a váltás iPhoneról.
-
Zolik
senior tag
Kíváncsian várjuk, remélem nagyon ütni fog! én biztos benevezek egyre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest