Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Tudom, de ez ettől függetlenül nem csökkenti a szemetet, ha mindenki fele annyiszor venne új telefont, akkor kevesebb lenne a kuka is. A sor végén valaki kidobja a telefont.
Én vettem egy S7-et májusban, remélem 3 évet kibír nálam, utána adom csak oda valakinek, ott még jó lesz egy-két évig, aztán kuka, gazdasági totalkár, ha minden évben venne a legtöbb ember, az több termék. Maradjunk csak meg a 2 éves hűségidős dolognál (legalább is a nagytöbbség). -
Burt1793
veterán
válasz
slimshady #38 üzenetére
Mi a fszért kéne évente új telefont venni? Nem elég két évente? Így is nagy a pazarlás, környezetszennyezés.
Értem, persze, a legnagyobb geek-ek vegyék meg évente, de ne kelljen már minden embert arra kényszeríteni vagy erősen azt sugallni nekik, hogy cseréljék évente a mobilt, azért valahol húzzuk meg a határt a profit és az ökológia lábnyom növelése között. -
Burt1793
veterán
Nem jó, ha nagyon szögletes, ahogy az se, ha nagyon lekerekített. Az S7 tökéletes középút lett (nem az edge...).
A hátlapi kerekítések miatt kézbe illik, lehet egy kézzel használni, de nem vágja haza a kinézetet.
Nem vágja a kezedet a széle, sarka, úgy mint egy s6 vagy egy sony vagy egy Lumia 930 (utóbbival konkrétan kényelmetlen volt a fektetett nézet). -
Burt1793
veterán
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Igen, az előlapra, de 5 colon ez nagyon nehezen megvalósítható, 5,5-5,7-en már könnyebb.
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest