- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Tudom, de ez ettől függetlenül nem csökkenti a szemetet, ha mindenki fele annyiszor venne új telefont, akkor kevesebb lenne a kuka is. A sor végén valaki kidobja a telefont.
Én vettem egy S7-et májusban, remélem 3 évet kibír nálam, utána adom csak oda valakinek, ott még jó lesz egy-két évig, aztán kuka, gazdasági totalkár, ha minden évben venne a legtöbb ember, az több termék. Maradjunk csak meg a 2 éves hűségidős dolognál (legalább is a nagytöbbség). -
Burt1793
veterán
válasz
slimshady #38 üzenetére
Mi a fszért kéne évente új telefont venni? Nem elég két évente? Így is nagy a pazarlás, környezetszennyezés.
Értem, persze, a legnagyobb geek-ek vegyék meg évente, de ne kelljen már minden embert arra kényszeríteni vagy erősen azt sugallni nekik, hogy cseréljék évente a mobilt, azért valahol húzzuk meg a határt a profit és az ökológia lábnyom növelése között. -
Burt1793
veterán
Nem jó, ha nagyon szögletes, ahogy az se, ha nagyon lekerekített. Az S7 tökéletes középút lett (nem az edge...).
A hátlapi kerekítések miatt kézbe illik, lehet egy kézzel használni, de nem vágja haza a kinézetet.
Nem vágja a kezedet a széle, sarka, úgy mint egy s6 vagy egy sony vagy egy Lumia 930 (utóbbival konkrétan kényelmetlen volt a fektetett nézet). -
Burt1793
veterán
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Igen, az előlapra, de 5 colon ez nagyon nehezen megvalósítható, 5,5-5,7-en már könnyebb.
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Router gondok
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest