- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Tudom, de ez ettől függetlenül nem csökkenti a szemetet, ha mindenki fele annyiszor venne új telefont, akkor kevesebb lenne a kuka is. A sor végén valaki kidobja a telefont.
Én vettem egy S7-et májusban, remélem 3 évet kibír nálam, utána adom csak oda valakinek, ott még jó lesz egy-két évig, aztán kuka, gazdasági totalkár, ha minden évben venne a legtöbb ember, az több termék. Maradjunk csak meg a 2 éves hűségidős dolognál (legalább is a nagytöbbség). -
Burt1793
veterán
válasz
slimshady #38 üzenetére
Mi a fszért kéne évente új telefont venni? Nem elég két évente? Így is nagy a pazarlás, környezetszennyezés.
Értem, persze, a legnagyobb geek-ek vegyék meg évente, de ne kelljen már minden embert arra kényszeríteni vagy erősen azt sugallni nekik, hogy cseréljék évente a mobilt, azért valahol húzzuk meg a határt a profit és az ökológia lábnyom növelése között. -
Burt1793
veterán
Nem jó, ha nagyon szögletes, ahogy az se, ha nagyon lekerekített. Az S7 tökéletes középút lett (nem az edge...).
A hátlapi kerekítések miatt kézbe illik, lehet egy kézzel használni, de nem vágja haza a kinézetet.
Nem vágja a kezedet a széle, sarka, úgy mint egy s6 vagy egy sony vagy egy Lumia 930 (utóbbival konkrétan kényelmetlen volt a fektetett nézet). -
Burt1793
veterán
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Igen, az előlapra, de 5 colon ez nagyon nehezen megvalósítható, 5,5-5,7-en már könnyebb.
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest