Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tommmmka

senior tag

Hát én nemtom az apple mit csinált, de valamit nagyon ért, az utóbbi pár évben nem egy slgerkészülék megfordult a kezeim között (SE k800, k850, p1i, p990, n73, e61, n95, samsung i600, g600) de most h. iphone valahogy kihozta belőlem h. macbook kell meg következő teló is ájfón...ezt agymosásnak is lehet nevezni, de most őszintén nem minden cégnek ez az álma (alma :C :C )??

Én azt mondom h. ilyen jó szoftot még nem láttam, azonban vannak idegbajt keltő hülyeségei de mindezek ellenére kell és kelleni is fog nem hasonlítható egyik eddigi telefonhoz sem. Aki meg jártatja a képét h. szar az ájfón, az örüljön magának h. jól megmondta. Ezt nem elég megnézni 5 percre mert az emberek 90%-a azt sem tudja mit kezdjen vele:D:D

A következő a kedvencem " Nincsen rája pőrogram meg nem testreszabható :D:D nah egy ilyen mondat után lehet kideríteni, h. az illető az életében nem látott ilyen készüléket vagy csak egyszerűen hülye hozzá :D Én spec "hibásan" vettem mivel nem lehet rá zenét másolni :DD :DD :DD no comment nem gond occsón jutottam hozzá egy "hibás" darabhoz... ugye itunes-hoz ész kell :D
    De kinek a pap kinek a paplan kinek az apple.

Ennyi és békesség legyen :R :R

Új hozzászólás Aktív témák