- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
Hát én nemtom az apple mit csinált, de valamit nagyon ért, az utóbbi pár évben nem egy slgerkészülék megfordult a kezeim között (SE k800, k850, p1i, p990, n73, e61, n95, samsung i600, g600) de most h. iphone valahogy kihozta belőlem h. macbook kell meg következő teló is ájfón...ezt agymosásnak is lehet nevezni, de most őszintén nem minden cégnek ez az álma (alma
)??
Én azt mondom h. ilyen jó szoftot még nem láttam, azonban vannak idegbajt keltő hülyeségei de mindezek ellenére kell és kelleni is fog nem hasonlítható egyik eddigi telefonhoz sem. Aki meg jártatja a képét h. szar az ájfón, az örüljön magának h. jól megmondta. Ezt nem elég megnézni 5 percre mert az emberek 90%-a azt sem tudja mit kezdjen vele
A következő a kedvencem " Nincsen rája pőrogram meg nem testreszabható
nah egy ilyen mondat után lehet kideríteni, h. az illető az életében nem látott ilyen készüléket vagy csak egyszerűen hülye hozzá
Én spec "hibásan" vettem mivel nem lehet rá zenét másolni
no comment nem gond occsón jutottam hozzá egy "hibás" darabhoz... ugye itunes-hoz ész kell
De kinek a pap kinek a paplan kinek az apple.Ennyi és békesség legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest