- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
gyanitom magas felbontason teszteltek gpu limittel sp palyan, ezert egyeznek meg az eredmenyek
-
-
PC-rev-RM
tag
Nem értem. Hogyan van tiltva? Ha a proci szorzózár-mentes, mit tudnak bios-on belül letiltani? Nekem csak egy h61 van, de a szorzót még itt is tudom állítani, igaz, csak lefelé. De egy K-s procival menne felfelé is, nem? (Persze, csak alapfeszen.)
Ha tényleg Z-s lap kell egy fityinges procihoz, akkor ezek nem normálisak...
Tényleg érdekel, nem kötekedés! -
bteebi
veterán
Azért vannak olcsó S1150-es lapok is. Egy BIOS frissítés után elvileg kellene működniük, és akkor van olcsó lap+processzor kombó.
Amúgy ez elég vicces: "de még jobb hővezető pasztát kapnak" ...mint az eredeti Haswellek?
Ez meg a Pentium G-re nézve pláne: "a processzor hátoldalára jobb minőségű kondenzátorok kerülnek, hogy jobban bírják a tuningot"
Ha (n)agyon lehetne tuningolni, akkor akár még lehetne is értelme, de valószínűleg ez is csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest