- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem úgy tűnik, hogy kezdenek rájönni a gyártók, hogy ezeket nem csak 14 évesek veszik vagizni, így egyre több olyan gamer notebook van, ami normálisan néz ki. Ettől függetlenül biztos van és lesz is piaca az ilyen csillivilli rgb undormányoknak is, csak egyre több alternatíva lesz, ami csak jó.
-
válasz
DanielLong #5 üzenetére
Amennyire tudom, az elso szeriaval voltak problemak, meg talan relative sok volt a gyari hibas is, de azota jobb a helyzet. Persze annyira nagyon azert nem kovetem a dolgot, tehat konnyen lehet, hogy ebben tevedek.
-
válasz
DanielLong #2 üzenetére
ASUS Rog G14 kb ugyaninnen indul, csak Ryzennel, illetve lehet joval feljebb extrazni.
Sulyra, vastagsagra, epitesi minosegre se volt ra panasz egyik tesztben sem, persze ha hasznalod az is uvolt, mint egy porszivo.
De amugy gamingen belul ha mas nem nevben a Razer egy nagyon nagyon mas szint, mint egy samsung. Lehet minosegre nem, de presztizsre kb ossze se lehet hasonlitani a kettot.
Alienware: Design-rol nem vitatkozunk, kinek mi. Nekem se tetszik, kb akkor se hasznalnam, ha fizetnenek erte, mert szerintem az ara ellenere ketpalcas piaci bazari gagyi fosnak tunik a hulye blingbling design miatt, de el kell fogadni, hogy ez szubjektiv, van akinek meg az tetszik jobban, tehat nincs ertelme vitaba bevonni, max annyit, hogy neked nem tetszik.Erre meg:
"Számomra inkább az a kérdés, hogy van-e értelme ilyen vékony kasztniba ekkora teljesítményt sűríteni, mert a fentebb említett gépek is baromi hangosak teljes terhelésen."
Velemenyem szerint konkretan semmi ertelme, a gamer ultrabook a hulyeseg netovabbja, a laptopok feher elefantja, de ez a divat, minden masodik pistike fuzios eromuvet akar telefon meretben, mindegy mennyire baromsag, es ha ez az, amit el lehet adni, akkor ez lesz, amit gyartani fognak. Lassan kapni se lehet nem papirvekonysagu laptopot. -
1400 dollaros alaparon nagyon tularazottnak tunik nekem az a gamer vas. Ez alapjan mire rendesen felextrazza a kedves user, mar majdnem razer/alienware magassagokban jarunk arban, es azert az mar egy mas szint/nev.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest