- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Tudom hogy nem úgy megy a dolog hogy kitalálsz egy designt és olyan is lesz mint ahogy először elképzeled
a végén lehet hogy baromira nem úgy fog kinézni mint ahogy elsőre.
Sajnálom hogy így sikerült matekolniEgy picit szétszortnak tűnik.
De majd kialakul ez....vagy ti változtattok dolgokon vagy mi szokjuk meg(sztem úgyis a második lesz)
Azért érdemes tanulni a nagyoktól
Lásd microsoft is rájött arra hogy a felhasználókkal együtt kell fejleszteni. Tényleg az lenne a legjobb ha amin tudtok változtatni azt úgy változtassátok meg ahogy mi olvasók szeretnénk
Reménykedve várom a következő heteket hátha vmi mindenkinek megfelelő dolog születik ebből
-
DaveJr
őstag
Tudom hogy nem egyszerű összedobni egy design-t. Örülök hogy fejlődtök és próbáljátok követni a trendeket. Egész jól sikerült az új kinézet. Szokni kell.
Néhány észrevételt leírnék ha nem bánjátok.
1. Nekem hiányzik az a tagoltság ami jellemezte az előző dizánjt...nem egészen tudom hol kezdődnek a hírek, tesztek...stb.
2. Nem igazán tudom eldönteni hogy milyen sorrendben jönnek egymás után a hírek...fentről le vagy balról jobbra?
3. Sztem kár volt a hírek közé berakni a társoldalak ajánlóit. Meg vhogy megtöri az egységet hogy a hírek végén is van pl Gamepod-os box. Jó volt az úgy egyben a hírek fölöttRemélem nem veszitek okoskodásnak azt amit leírtam
Egy régi "rajongótok" szerény észrevételei
Csak így tovább srácok. Csak remélni tudom hogy fontolóra vesztek pár javaslatot és igyekeztek javítani a "hibákon".
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest