Keresés

Aktív témák

• DaveJr

őstag

válasz Parci #159 üzenetére

Tudom hogy nem úgy megy a dolog hogy kitalálsz egy designt és olyan is lesz mint ahogy először elképzeled:) a végén lehet hogy baromira nem úgy fog kinézni mint ahogy elsőre.
    Sajnálom hogy így sikerült matekolni:) Egy picit szétszortnak tűnik.
    De majd kialakul ez....vagy ti változtattok dolgokon vagy mi szokjuk meg:D (sztem úgyis a második lesz)

Azért érdemes tanulni a nagyoktól:) Lásd microsoft is rájött arra hogy a felhasználókkal együtt kell fejleszteni. Tényleg az lenne a legjobb ha amin tudtok változtatni azt úgy változtassátok meg ahogy mi olvasók szeretnénk:)

Reménykedve várom a következő heteket hátha vmi mindenkinek megfelelő dolog születik ebből
    :R

• DaveJr

őstag

Tudom hogy nem egyszerű összedobni egy design-t. Örülök hogy fejlődtök és próbáljátok követni a trendeket. Egész jól sikerült az új kinézet. Szokni kell.
    Néhány észrevételt leírnék ha nem bánjátok.
    1. Nekem hiányzik az a tagoltság ami jellemezte az előző dizánjt...nem egészen tudom hol kezdődnek a hírek, tesztek...stb.
    2. Nem igazán tudom eldönteni hogy milyen sorrendben jönnek egymás után a hírek...fentről le vagy balról jobbra? :F
    3. Sztem kár volt a hírek közé berakni a társoldalak ajánlóit. Meg vhogy megtöri az egységet hogy a hírek végén is van pl Gamepod-os box. Jó volt az úgy egyben a hírek fölött:)

Remélem nem veszitek okoskodásnak azt amit leírtam:) Egy régi "rajongótok" szerény észrevételei:)
    Csak így tovább srácok. Csak remélni tudom hogy fontolóra vesztek pár javaslatot és igyekeztek javítani a "hibákon".

Aktív témák