- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Tudom hogy nem úgy megy a dolog hogy kitalálsz egy designt és olyan is lesz mint ahogy először elképzeled
a végén lehet hogy baromira nem úgy fog kinézni mint ahogy elsőre.
Sajnálom hogy így sikerült matekolniEgy picit szétszortnak tűnik.
De majd kialakul ez....vagy ti változtattok dolgokon vagy mi szokjuk meg(sztem úgyis a második lesz)
Azért érdemes tanulni a nagyoktól
Lásd microsoft is rájött arra hogy a felhasználókkal együtt kell fejleszteni. Tényleg az lenne a legjobb ha amin tudtok változtatni azt úgy változtassátok meg ahogy mi olvasók szeretnénk
Reménykedve várom a következő heteket hátha vmi mindenkinek megfelelő dolog születik ebből
-
Oliverda
titán
Tehát nem érdekel titeket hogy mégis mit gondol a nép a fél éves megfeszített munkátokról?
A színekkel való játszadozás nem lenne rossz. A fórum valahogy nekem olyan benyomást kelt mintha nem lenne egyben. A középső hozzászólások sáv valamint a bal és jobb oldal túlságosan elkülönül egymástól. Az a világoskék is furcsa kissé...
-
macikos
addikt
Az rendben van, sejtettem, hogy nem ma délután láttatok hozzá "átalakulni", tudtam, hogy zajlik a renew. Biztos sokat dolgoztatok, de akkor is, szerintem és még sokak szerint ez gyengébb, mint az előző design. Leginkább a színválasztás, színösszeállítás és ezt elsősorban a fórumra értem. Az oldal az még úgy ahogy jó, csak talán még szokni kell.
Mindegy, ez csak egy vélemény a sok közül
nyunyu: Egyetértek! Engem is az olvashatóság zavar. Itt bámulom a monitort és nem "eteti" magát velem az oldal, mint előzőleg!
-
-
virkir
veterán
Azért valóban nem ártana egy nem színvakkal is átnézetni az oldalt mert ez így szvsz rettenet.
Libafossárga fejlécek, lila kiemelés, fakózöld majd alatta szürkéskék betűk.
Tisztára a hetvenes évek hétvégi bodegatelkein érzem magam ahol mindenki azzal festett amit éppen lopni tudott. -
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest