- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Nekem is bejön,ráadásul még épp nem vagyok 18 sem,így még akár közöm is lehet hozzá
a reklámfilm valóban tetszetős(a tényekhez viszonyítva kicsit túlságosan is,de nincs cég,aki ne így csinálná),a fiatalokra ekkora hangsúlyt még tudtommal nem fektettek.Pedig manapság azért szerintem jelentős százaléka az előfizetőknek fiatalokból áll.A kúltúrális dolgok "fellendítésébe" fektetett energiájuk valóban dicséretes,manapság sajnos ez a korosztály inkább ragaszkodik a züllött élethez,a fele legalább ilyen,nem baj,ha egy cég a másik felét megfogja ilyesmivel.Meg a munkára való buzdítás(felveszem videóra amint takarítok egyet a helyi játszótéren),az is szimpatikus.
Nekem tetszenek az újítások,elsődlegesen Pannonos vagyok egy ideje,de a Djuice újításai valóban figyelemre méltóak.Kíváncsi leszek a gyakorlati hasznokra.Minden esetre Vodáék/T-ék fel köthetik a gatyát,mert erre egy ideig véleményem szerint nem fognak rákontrázni szvsz...És ez nekik jelenthet akár (jó)pár elvesztett ügyfelet,de fájjon emiatt az ő fejükInkább ilyesmivel versengjenek az előfizetők kegyeiért,nekünk csak hasznos
A cikk pedig természetesen hozza a színvonalat,remek lett
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest