- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Onnét (sic!) bammeg, hogy celeronnak híjják az újt (sic!) a Dual Core pedig eltűnt a pócról. Érted????
De akkor úgy, hogy te is megértsd: HA az intel az ÚJ családot CELERONNAK hívja, ÉS eltünteti a polcokról a Dual Core-t, (mert különben saját maga lesz saját maga konkurrenciája) az egységes termékpaletta miatt, akkor már reszeltek is az újabb névnek.
Veled ellentétben gondolkodunk! (sic!) Éééérted? -
GReddy
tag
Ott a pont. A pénzügyi vezetőnk pl baszottul lesz..ja hogy mit nevez az intel celeronnak, a vállalati protokollba külön belevetette, hogy "de celeront nem" a 2.8 P4 S775 cerkája miatt. Meleg, lassú, gyönge. A 2180 sokkal jobb proci, és még olcsóbb is volt.
De, a celeron név nagyon sok hozzá nem értőt elriaszt. (És sok kicsit hozzáértő, -na-ezt-a-gagyit-nem-mert-kiröhögnek-a-haverok felhasználtót.)
A dual core szerintem egy elég ütős név volt, csodálom, hogy az intel ejtette (lehet, hogy a Core2Duo miatt??? A Quad Core megint nem, ha nem a c2d akkor passz. Az intel HÜJE! (sic!) -
GReddy
tag
És az nem lehet, hogy a nép a "celeron" szótól riad vissza? Merthogy a P4 időben egyenlő volt a celeron az olcsó gagyival. (Persze nem, de ez a közhiedelem terjedt el.) Én egy nagyobbacska vállalat informatikájával bohóckodom, és hozzám tartozik a financiális ügyek intézése is. Dual Core-okat (2140-60-80) vettem raklapszámra. Celeronokat nem. Sőt, amit ingyen adott a nagyker azt is visszaküldtem, merthogy celeron.. Szerintem egy jó névvel többre mennének mint 4-8-50 maggal. (Főleg hogy tökfölösleges irodába!) Viszont cserébe az intel árképzésének engedélyt adtam az első X2 A64 szállítmány (20 gép) beszerzésére.. 64 bit, két mag, alacsony fogyasztás, nagyon alacsony áron.. Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest