- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
kicsit szomorú, hogy a maistream feletti házak esetében egyre gyakoribb a "ráncfelvarrás", gondolom ebben nem kis szerepe lehet a teszteknek és a felhasználók visszajelzéseinek és reklamációknak. Nem gondoltam eddig sem, hogy a házak tervezői és gyártói különösebben nagy hangsúlyt fektetnének a valós összeszerelési "belakási" próbáknak, hiszen akkor sok termék nem küzdene idegesítő hibákkal. Persze az sem kizárt, hogy tudják de vagy leszarják, vagy tudatosan mint "fejlesztést" fogják marketing szinten kommunikálni.
Nekem (ez ugye elég szubjektív) az apple az etalon az első iMac és iBook szériát kivéve. Ők anno a 68xxx korszakban is elől jártak design megoldásokban és ma is a nekem tetsző kicsit minimalista stílust képviselik a csomagolásig bezárólag. Sajnos/szerencsére ez szintén szubjektív dolog, a pc ház és kiegészítő gyártók jelentős része távol keleti ennek kulturális és egyéb hozadékával ami látszik a formaterveken. Hasonlót látok a modding fontján is, a nagy tömeg mindig nem lépet túl a csili-vili, villogó, harsány megoldásokon amikről nekem mindig a kinai piacos cipelős magnók és cd lejátszók jutnak eszembe... Bocs ha valakit megbántottam.
Persze vannak kivételek szép számmal, de ez egy jól látható fejlődés eredménye, illetve a felhasználók igényeihez való minimális alkalmazkodás szükségességének tudható be. A koreai Zalman esetében a GS1000 egy olyan design ami már szakított a "hagyományos" csili-vili design vonallal. Csak a belső felépítés ami nekem is problémás. Ameddig nem raktam össze egy gépet ezzel a házzal én is gondolkodtam saját célra vásárláson, aztán letettem róla, mivel számomra az ár és a belső megoldások és felépítés nem volt egálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest