- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Végigolvastam a hozzászólásokat és csak a véleményemet akarom kifejteni.
4 db-os palettával életképesek lennének a piacon szerinted?
Pontosan, egy jó pozicionált 4 darabos termékpaletta döntene elég sok 10-15 készülékből álló tervet. Szerintem még mindig az egyik legjobban kitalált kombináció volt az első és második generációs E G X. Mindent lefedtek, relatíve jó árban voltak külföldön és a Motorola (a Google alatt) eléggé több volt mint egy mesterségesen életben tartott hulla, akármennyire is tudjuk, hogy csak a szabadalmak kellettek a mamutcégnek.
A másik: Mi van akkor, ha fejlesztés alatt álló Lenovo mobilok kaptak Moto nevet... Mert mondjuk húzónévnek érzik ezt... Ezzel van baj? Szerintem nincs.
Bele se merek gondolni, igen is baj, ha origi Lenovo készülékekre húzzák rá a Moto' jelet és nevet. Európában az emberek (és minden tudásom szerint az Államokban is) márkafüggőek, Ázsiában nem a márka, nem a név, hanem a benchmark és a minél erősebb készülék ami eladja magát. Szóval nagy baj, ha ezt meglépnék (és az M alapján lehet megfogják).
Ám nem mi fogunk dönteni, bírok pár Lenovo készülékeket is, a cikkhez pedig:
Szerintem se jó az Amerikai divízió leépítése, viszont logikus, és a többi hozzászólásból kiderült, hogy igazán nem is affektálja a vásárlókat, hisz csak "kockák" mint mi értesülünk erről, és jegyezzük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest