- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
-
t72killer
titán
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Akkor nincs más hátra és egy ügyvédi gárdának neki kell esnie az USA alkotmány I. módosítására (szólásszabadság) alapozva.
#81: úgybizony, dell (hp, apple, ...) gépet vásárolva azt se vagyok köteles tudni, hogy ki gyártotta a procit. A jogi szövegekben ez nincs is benne! Szerződéses kapcsolatom kizárólag az OEM gyártóval van.
#85: ez nagyon erősen valószínű. És igen, velük szemben az intelnek nagyon egyszerű és hatékony fegyvere van: ha "jól viselkednek", akkor féláron, ha kevésbbé, akkor csak 10% kedvezménnyel kapják a procikat/chipseteket. Ennyi.
-
t72killer
titán
válasz
janeszgol #61 üzenetére
"Úgy veszik, hogy megkaptad és megtaláltad."
Kíváncsi lennék azért majd egy bírósági sztorira, hogy a bíró is "úgy veszi-e". Szerintem ebbe a körbe az intel aligha tudja az igazságszolgáltatást bevonni (főleg, hogy amúgyis van pár tonna vaj a fejükön, amit meg lehetne vakargatni). Amit viszont gond nélkül tehetnek "szankcióképpen": az illető vásárlótól megvonják az össszes további kedvezményt. Esetleg, érvénytelennek tekintik az adásvételi szerződést és követelik vissza a letesztelt celeroncs procit...
-
westlake
félisten
válasz
janeszgol #64 üzenetére
Nem veszek, csak furcsának tartom, hogy valami nem érthető, pedig érthetően leírtam. Nem bizonyította senki, hogy ne lenne igazam, szóval csak szimplán nem értem. Ráadásul szerintem teljesen logikus ahogy érvelek és amit leírok. Persze az is lehet, hogy teljesen el vagyok tévedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest