- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
"Nem a minőségre van igénye első sorban az embreknek, hanem a látszatra, meg a vélt presztizsre és stílusra amit egyes termékek birtoklása jelent."
Ezzel nagyon nem értek egyet. Nekem igenis fontos a minőség. Az nem baj, ha nem feltűnő, sőt. Ezek mellett persze nem baj, ha szép, de nem hivalkodó. Azért ha megnézed a B&O cuccokat, akkor ezek eléggé visszafogottak, hogynemondjam "letisztultak". Azaz annyi látszik, amennyi kell, de lehet, hogy sokkal többet tud, mint amit elsőre gondolnál róla.Emellett persze a presztízs adódik (nem, nem vélt lesz az), mert amennyibe ezek kerülnek, nem engedhető meg a silány minőség, a használhatatlanság. Ezeknek a cuccoknak megvan a stílusa, akik ezeket veszik, szerintem stílusérzéke is szokott lenni (egyfajta skandináv design). Ebben az árfekvésben van elég sok "csicsa", nem ennyire visszafogott cucc, amire azt lehet mondani, hogy "extravagáns", és akad, amire én azt mondom, hogy bóvli, csiricsáré.
Szerintem ennyi pénzért az ember igenis minőséget vár el, ha ez látszik a terméken, az mondjuk jó. -
MCGaiwer
addikt
semmiben, viszont a B&O gyárt minőségi audio terméket is, nem egy tipikus "fénylő de szar" gyártó. mondjuk kicsit túlárazott, de végülis manapság mi nem...
A beolab 3 vagy 5 helyet értelmes ember inkább vesz egy Spendor Classic 100 vagy 200-at, de attól még nem rossz, amit gyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest