- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
#20749568 #40 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a jelenlegi iPhone 8-asomban csak 2 GB van, de nem futottam eddig olyan játékba a Store-ban, ami ennyivel ne érné be (de ez mondjuk lehet azért van mert egy ideje már nem nagyon játszom mobilon, szóval biztos van már olyan game aminek már kevés ez a vas). Olyanról, ami a 4 GB-nál többet kérne, még egyáltalán nem hallottam.
-
janeszgol
félisten
Altalanos hasznalatra eleg. De ha notit akarsz kivaltani (errol mar cikkeztek), akkor hamarabb a vegere erhetsz.
-
persil
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #42 üzenetére
Pedig az elobb pont azt olvastuk, hogy egy hw igenyesebb jatek reggelire eszi meg a 4 gigat.
"Ki erti eztet? Maga erti eztet?"
-
talamasca
senior tag
Persze, majd az Apple belerak 6-8 GB RAM-t, meg akkor már 4 hangszórót és jobb kijelzőt is, jó?
Hello! Erre adták ki az iPad Pro-t. Nem fogja kannibalizálni a saját termékpalettáját.Más: Amikor kijött a 2020-as Pro, mindenhol arról cikkeztek, hogy semmivel nem jobb a 2018-asnál, meg, hogy felesleges a 6GB RAM. Erre most az Airbe kellene? Elég érdekesen gondolkoznak itt páran.
Maradjunk annyiban, hogy az Airnek bőven elég a 4GB, aki meg jobban kihasználja az úgyis Pro-t vett/vesz.
-
törölt tag
Nem vagyok hater, túl vagyok Air 2-n, iPad 5-6-7-en szintén. Nem azért van egy Ipad-ben kétharmad annyi RAM, mint a droidos konkurencia tábláiban, mert az iOS-en futó appoknak annyi is elég, hanem mert bassza a fillért az Apple és aki mindenképp iPad-et akar, az kénytelen lenyelni ezt a békát.
-
-
persil
nagyúr
Nekem amugy az 5 eves ceges 6s-em sem szokott panaszkodni a ram miatt, pedig meg van folyton nyitva a google sheet-tol elkezdve minden, jon vagy 50 mail 2 fiokra es, ha epp olyanom van, akkor ph-t is ezen olvasok ket-harom masik lappal egyutt.
Igaz, jatszani nem szoktam rajta. IOS-nek az a 4gb kb pont olyan, mint droidon a 6-8.
Mondom ezt ugy, hogy a sajat telom droidos es nagyon szeretem mind a ket rendszert. -
Schuler888
senior tag
Tehat akkor az exynos1000-et egyszalasban veri, multiban kikap, a snapi 875ot meg mind2ben uberli. Jelenlegi allas szerint, de ugye mind az exyn mind a snapin meg tudnak reszelni..
Plusz ugye egy tabletben jobban eloszlik a ho, sokkal kesobb jon a throttling is -
Giovan!
addikt
válasz
#65577472 #24 üzenetére
Ha te képtelen vagy disztingválni aközött, hogy valaki leírja, szerinte miért azt csinálja az Apple, amit, illetve aközött, hogy valaki az Apple-nek ezt a lépését pozitívan értékeli, az a te bajod.
De álljon itt a te kedvedért: szerintem is rakhattak volna bele 6 GB RAM-ot, én is indokoltnak tartanám ezt a memória-növekedést így 2020-ban egy középkategóriás táblagépnél. Viszont az, hogy a piac egyet fog-e érteni velünk, vagy pedig sikeres lesz ez a gép is, az egy teljesen másik dolog. Márpedig az Apple-t csak ez érdekli, hogy sikeres legyen a gép, és termelje a profitot.
-
Giovan!
addikt
3-4 évet azért átlag felhasználás mellett szerintem ki fog húzni a legtöbb vásárlónál. De nyílván házon belül ott van a pro annak, aki mégis kevésnek érzi ezt az ajánlatot, és megengedheti magának a drágábbik gépet.
Csak kíváncsiságból, ezen az áron amin az új Air indul, melyik Galaxy Tab elérhető? Nem vagyok otthon a Samsung tablet kínálatában, ezért kérdezem. -
joey04
titán
na eddig arról mentek a cikkek, hogy alig erősebb.
-
Mustaros
aktív tag
-
Giovan!
addikt
Az Apple-nek pont az az érdeke, hogy pár év múlva lecserélje a user a gépet. Ugyanakkor az is érdeke, hogy addig azért lehetőleg elégedetten használja, hogy legközelebb is az ő terméküket válassza a konkurencia helyett. Szóval valahogy úgy okoskodhattak, hogy ez a 4 GB RAM annyira nem rossz azért a mindennapi felhasználásra (youtube, facebook, böngészés, esetleg némi játék, az ennél komolyabb feladatokra már a pro-t szánja az Apple), hogy a user a haját tépje miatta, de azért pár év múlva már érezni fogja az idők szavát, és majd vált, remélhetőleg megint iPadre.
-
0519
senior tag
Ezt a SOC-ot kérem szépen egy SBC-ben á la Raspberry Pi.
-
arn
félisten
válasz
Mr Anderson #2 üzenetére
Jah az iosnek lehet nem, de a programoknak, weboldalaknak igen.
-
arn
félisten
Az a 4g ram info jobban hianyzott...650 euroert hat ev alatt emeltek duplajara. Nem viszik tulzasba, ez egyket even belul edeskeves, kar erte. 6-8 gigaval vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged