- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Szerintem az van benne hogy az ios felhasználók (egy része, legalábbis mobilarénán) nem érzékeli mikor újratölt egy alkalmazás. i8 topikba beírtam hogy szerintem kevés a memória, kb hülyének néztek. Aztán kiderült hogy amúgy ők nem is nézik ezt.
2gb-os ipadről szintén volt szó, ott is hasonló a helyzet. -
Giovan!
addikt
3-4 évet azért átlag felhasználás mellett szerintem ki fog húzni a legtöbb vásárlónál. De nyílván házon belül ott van a pro annak, aki mégis kevésnek érzi ezt az ajánlatot, és megengedheti magának a drágábbik gépet.
Csak kíváncsiságból, ezen az áron amin az új Air indul, melyik Galaxy Tab elérhető? Nem vagyok otthon a Samsung tablet kínálatában, ezért kérdezem. -
Mustaros
aktív tag
-
Giovan!
addikt
Az Apple-nek pont az az érdeke, hogy pár év múlva lecserélje a user a gépet. Ugyanakkor az is érdeke, hogy addig azért lehetőleg elégedetten használja, hogy legközelebb is az ő terméküket válassza a konkurencia helyett. Szóval valahogy úgy okoskodhattak, hogy ez a 4 GB RAM annyira nem rossz azért a mindennapi felhasználásra (youtube, facebook, böngészés, esetleg némi játék, az ennél komolyabb feladatokra már a pro-t szánja az Apple), hogy a user a haját tépje miatta, de azért pár év múlva már érezni fogja az idők szavát, és majd vált, remélhetőleg megint iPadre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Autós topik
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged