Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• asadasad22

őstag

válasz Jégkokó #48 üzenetére

Ez nem éppen műanyag, hanem Carbon-Fiber :) Ilyet használnak a sokszázezerdolcsis tuningkocsikban...

• asadasad22

őstag

Csodálva olvastam a hírt, mert eddig csak Siemens telóim voltak (C55-C62, jelenleg C65-immáron több, mint 3 éve), mindig is bejöttek a Siemens telefonok és azóta hallottam, hogy egyesült a BenQ.val meg hogy azzal is csődközelbe került, már legalább 1 éve semmit nem hallottam ezután erre most olvasom, hogy épp egy egészen jó kis telefont adnak ki (már önmagában azon is csodálkozok, hogy kiadnak még telefont) és ismétcsak mernek újítani: Nem sok telónak van carbon-fiber borítása (konkrétan csak ennek, ez az első és jelenleg egyetlen ilyen telefon). Ráadásul éppen telócserén gondolkozok nagyon erősen, mert a mostani C65 aksija éppen most kezd meghalni (a telefonnak egyébként semmi baja), és épp itt az ideje a váltásnak. A gond viszont az, hogy ebben a telefonban nincsen WLAN, amit megfogadtam, hogy biztosan akarok a következő telefomba, már itt elbukott sajnos a dolog... Az E51-et néztem ki magamnak, az néz ki annak a telefonnak, ami mindent tud, amire szükségem van... Illetve a Meizu M8 is szóba jöhet, ha valami csoda folytán megjelenik 1 hónapon belül és az ára sem lesz vészes. Jó lenne pedig ez az M7. Én szurkolok azért, hogy sikeres legyen. Amit nem értek szintén, hogy a Siemens néb miér került le róla. Eddig BenQ-Siemens nében futottak ezek a telók, ez meg csak simán BenQ M7-ként van emlegetve.

Új hozzászólás Aktív témák