Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
Csodálva olvastam a hírt, mert eddig csak Siemens telóim voltak (C55-C62, jelenleg C65-immáron több, mint 3 éve), mindig is bejöttek a Siemens telefonok és azóta hallottam, hogy egyesült a BenQ.val meg hogy azzal is csődközelbe került, már legalább 1 éve semmit nem hallottam ezután erre most olvasom, hogy épp egy egészen jó kis telefont adnak ki (már önmagában azon is csodálkozok, hogy kiadnak még telefont) és ismétcsak mernek újítani: Nem sok telónak van carbon-fiber borítása (konkrétan csak ennek, ez az első és jelenleg egyetlen ilyen telefon). Ráadásul éppen telócserén gondolkozok nagyon erősen, mert a mostani C65 aksija éppen most kezd meghalni (a telefonnak egyébként semmi baja), és épp itt az ideje a váltásnak. A gond viszont az, hogy ebben a telefonban nincsen WLAN, amit megfogadtam, hogy biztosan akarok a következő telefomba, már itt elbukott sajnos a dolog... Az E51-et néztem ki magamnak, az néz ki annak a telefonnak, ami mindent tud, amire szükségem van... Illetve a Meizu M8 is szóba jöhet, ha valami csoda folytán megjelenik 1 hónapon belül és az ára sem lesz vészes. Jó lenne pedig ez az M7. Én szurkolok azért, hogy sikeres legyen. Amit nem értek szintén, hogy a Siemens néb miér került le róla. Eddig BenQ-Siemens nében futottak ezek a telók, ez meg csak simán BenQ M7-ként van emlegetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest