- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Akkor nem. Nekem volt Mi Box -om amit elajándékoztam és az helyett vettem a Shield TV -t. Amúgy ég és föld a 2 közti különbség, beállíthatóságban, stabilitásban. A Mi Box topikjában is leírtam, hogy igazából azért az árkülönbségért még lehet bele is férhetnek azok az apróságok amik engem zavartak, néha az őrületbe kergettek amik amúgy másokat lehet nem is zavarnak.
Viszont utólag azt kell mondjam minden fillért megért és jól döntöttem, hogy váltottam mert ezzel semmi bajom nincs míg azzal nekem voltak problémáim azért. Az S-el igazából akkor lenne jelenleg problémád ha vennél esetleg egy AVR -t és szembesülnél, hogy a HD hangokat pld.: nem adja át passtrough. Mint itt a téma indítója pld. (Aztán ha végig olvasod láthatod a Xiaomi milyen elegánsan orvosolta a problémát)
Amúgy negatívnak eddig én is csak a hangerő szabályzót találtam, de szerencsére nálam amikor az AVR be van kapcsolva az nincs használva
Persze csak este miután lefrissült nyomkodtam végig gyorsan amiket használok néha. (Elsőre fel sem tűnt hogy ez már 9 -es ....)
Nálam a frissítő képernyőre nem írta ki a változás listát csak egy fekete ablak jött be mind a frissítés előtt amikor rányomtam, hogy mutassa mind miután végzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest