- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Tehát azt akarod mondani, hogy az AMD egy csekk ellenében megkérte a Nixxest és a Square Enix-et, hogy adják ki a nem végleges állapotú DX12 módot és hazudják az egész világnak, hogy az a stabil kiadás és a fejlesztő-kiadó páros vállalja ennek minden (negatív) következményét? Ugye mennyire abszurdnak tűnik? Mert az is! Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Erősen kétlem, hogy az AMD-nek lenne annyi pénze, főleg most, miután kiadtak több száz millió dollárt a GF-nek. Szerinted tényleg kiadnának sok millió dollárt, csakhogy hazudjanak az egész világnak?
-
huskydog17
addikt
"Nem mondtam sehol a hírben, hogy nem lesz további gyorsulás"
Így van, ezt a fórum hozzászólásban írtad, amit be is linkeltem.
"csak maga az alap kód véglegessé vált, és vállalható minőségű."
Az alap kód - ahogy azt korábban is említettem - a 582.1 build-ben érkezett október 7-én. -
huskydog17
addikt
Lássuk csak:
"New Breach content.
Breach UI improvements.
Addition of new Breach related achievements.
Prevent drawing a gun when exiting PC or terminal.
Fixed an issue where there was no prompt to exit the telescope that can be found in Prague.
Fixed an issue for black artifacts when SSR, MSAA 2x and Stereoscopic 3D are enabled.
Improved overall performance for DirectX 11 and 12.
DirectX 12: Fixed an issue where for some systems cinematics would be rendered as black.
DirectX 12: Fixed an issue where you would see rain splatters on Jensen while in-doors.
Various MSAA bug fixes"Hát ez igencsak érdekes főleg ennek tükrében. Innentől a cikk címe teljes mértékben értelmét vesztette, illetve most már erősen félrevezető is.
Ja és az NV-hoz a mGPU support még fejlesztés alatt van, szóval ez a DX12 kód annyira végleges, mint amennyire én vagyok a pápa (nem vagyok).
-
huskydog17
addikt
Na látod, itt a baj. Rossz a szóhasználat a cikkedben, mert amit te véglegesnek tekintesz, az a valóságban nem véglegest jelent, még a fejlesztők szerint sem. A szoftverek esetében a végleges annyit jelent, hogy bekerült a stabil ágba, hivatalosan is elérhetővé vált (1.0 verzió; final build stb.), ez pedig október 7-én megtörtént egy korábbi build-el.
Az, hogy a te saját, egyéni szótárad szerint végleges a kód, sajnos erősen roncsolja a cikk hitelességét.
A végleges szó helyett például "jelentős javítást" vagy "jelentős fejlődést" kellene írni, mert így a cikk egyszerűen félrevezető.Mielőtt ismét megsértődnél, közlöm, hogy ezt építő jellegű kritikának szántam. Okosabban kellene megválogatnod a szavakat és szóhasználatot (ezt nem csak erre a cikkedre értem).
-
huskydog17
addikt
"Bár a fejlesztők az újabb DirectX API-ra már szeptemberben elérhetővé tették a támogatást, ennek jellege leginkább előzetes volt, és ezt jól jelezte az is, hogy konkrétan béta frissítést kellett letölteni a működéshez.
Az elmúlt hetek javításának hála azonban lényegében teljesen elkészült a DirectX 12-es mód, amelynek a legújabb frissítésben már olyan, ahogy azt a fejlesztők elképzelték."
Ez nagyon erős ferdítés.
A végleges (nem béta) DX12 mód 2016. október 7-én jelent meg!
#31 Abu85: "26-án jelent meg a végleges frissítés"
"[07-10-2016] PC Patch notes for Deus Ex: Mankind Divided Patch build 582.1"
"Official release of DirectX 12 support in Deus Ex: Mankind Divided:
Added support for DirectX 12."A cikked első két bekezdése egyértelműen arra utal, hogy te azt tekinted "véglegesnek" amikor elhagyja a béta stádiumot a támogatás, vagyis belép a stabil ágba. Ez október 7-én történt meg.
Október 18-án kijött az 592.1-es build ami többek között a már stabil ágban lévő DX12-höz hozott javításokat.
Október 24-én jött az AMD Only mGPU support és te ez utóbbihoz írtál a cikket, miszerint az a végleges kód. Ez szimplán nem igaz.
Kerestem a PH lapcsaládon belül cikket az október 7-én történt hivatalos stabil kiadásról, de ilyet sajnos nem találtam.
Azt a 26-ai frissítést pedig nem tudom honnan szedted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest