Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Ez már érdekes, hogy ilyen szinten lagoljon. A szemléltető videónál valami gebasz van a gépházban.
Csak a saját példámat tudom hozni. A 15.7. driver olyan szinten jól működik, hogy meg is jött a kedvem a gameléshez. AMD kariknál általában mindig tapasztaltam egy kis mikrolagot vagy durvább esetekben FPS droppot. Na most a 15.7.-el ez úgy eltűnt, hogy csak pislogok! Tükörsimán fut minden!
Semmi shutering és FPS drop. Még a romhalmazzá modolt Skyrim is úgy fut, hogy nem ismerek rá.Hétvégén rakom a win 10-et és ezek után nagyon bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest