- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
akkor mért kötötted össze a 2 dolgot?
igazából te sztem arra vagy kiváncsi,h megéri-e lecserélni erre az arena-t. ha ígyvan, akkor nekem a személyes a válaszom nem lenne, próbáltam mind2-t, nagyon jó telefon a mini, de akinek már van egy arena-ja, az sztem ha cserélni akar, ne erre, kiévéve ha mongyuk nagyon beleszeret a design-ba, persze mkinek egyéni döntése, de nemtud annyival többet ami megindokolná sztem a cserét
-
RaveForce
veterán
3" és 3.2" közt azért észrevehető a különbség, ennyi erővel a nagy 4" feletti kijelzők is egérmozik, mozizni moziban kell, ez nem vmi ész-érv
voltmár a kezemben, masszív, hidd el.
azokat persze, de a Latitude, Calendar és Buzz szolgáltatásokat nem.
azt meg remélem nem gondolod komolyan, h a 8GB az a progaram műveleti memória, az csak flash háttértár, oda rakhatod az adataidat, képek, videók, zenék stb, ehhez a böngésző memória megtelésének semmi köze...
egyébiránt a flash háttértárat is tetszőlegesen lehet bőviteni memória kártyával -
RaveForce
veterán
-nagyobb kijelző
-frissebb design
-fejlettebb S-Class
-új szinkronizálási módszer: Air-Sync
-Google Latitude, Gmail, Calendar, Maps és Buzz támogatás
-webkit alapú Phantom webböngésző HTML 5 támogatással
-előretelepítve a BBC News és az Accu Weather widgetjei, de az LG Widget Galleryből hamarosan elérhetők lesznek az Amazon, a CNN International, a The New York Times, az eBay és a Fox News widgetjei is
-SNS kliensek.remélem kielégítő voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest