- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
-
Fücsök007
őstag
Kényszertemék. Kb. 180 dollárért tudják jelenleg gyártatni + szállíttatni. AMD-nél Q3-ra várják, hogy javul az előállítás költsége, illetve a darabszám addig magas maradhat. 4-5 éve 120 dollár lett volna ez a kártya, de a mai helyzetben gyorsabban nem tudtak lépni. (Egy 96-bites 6GB-os kártyát meg nem akartak tervezni.)
-
Túl szigorú vagy.
Ez a kártya tökéletes lenne nekem, az eredeti 200$ körüli árán. Mivel ritkán játszom és akkor is maximum full HD-ban, ezért a GT 1030-asomat bátran cserélném erre. Játékok alatt hatalmas ugrás lenne, egyébként meg se zaj, se fogyasztás és még kicsit korszerűbb is. 400 dollárt vagy inkább eurót viszont nem ér meg.
...bár manapság nem igen van VGA, ami megéri az árát, főleg az olyan kazuároknak mint én is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest