- iPhone topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
RaveForce #1754 üzenetére
Az ma már nem számít, gondolom az LG is témázható, mint az s8, ha meg nem, ott a launcher, a külsőn viszont nehéz változtatni, én tokba "elvből" nem rakom ezeket, csak ha tényleg nagyon megkívánja a terep.
(#1755) jacis: Ez azért túlzás, oké, a kinézet és a sok kunszt ebben a formában elég ütős, de nem tud sokkal többet az s7-nél, őszintén még az s6-ról se váltanék erre, s5-ről már igen, persze ez egyéni dolog.
Ha nem lesz vészesen jó a jövő évi felhozatal, lehet, hogy még két évig meg lesz az s7 nekem.(#1757) dekrer: Jogos, ez felhasználásfüggő, az s7 engem elkényeztetett a vízállósággal is... SoC teljesítményre gondoltam amúgy első körben. Nekem az s7 simán kibír egy napot, az s6 is tudná, csak neccesen. A bővítésről nem beszélnék, van egy 128 gigás kártya a telefonban, csurig, kevés.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
RaveForce #1754 üzenetére
Nekem addig tetszett (G6) míg a veletech-en kézben nem vettem. A hátlap atom gagyi. Maga a telefon nagyon vastag az akksi méretéhez képest illetve a qi hiányának tudatában. Azt sem értem hogy annyira ki akarták adni a samsung előtt és még mindig nem lehet kapni....
A S8 és az S8+ minden gyártónak adott egy igen nagy gyomrost amiből nem lesz egyszerű felállniiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest