Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz Burt1793 #1753 üzenetére

Nekem sajnos az S8 lehajló kijelzője miatti fényvisszaverődés néz ki hervasztóan ahogy az eddigi Edge telókon is. Keskenyíti a már így is elég keskeny kijelzőt és ez nem jó, akármennyi videót megnézem ez bizony már videón is zavar. Meg hát én a sík kijelzőt már csak a védhetősége miatt is jobban kedvelem. Másrészt a G6 MIL-STD 810G szabványnak is megfelel így nem törik mint a ropi, ami az S8-akról sajnos szintén nem mondható el. Elég egy üvegfólia meg egy saját gyártású Skin rá és annyi, nem kell tokkal bohóckodni.
    De talán a legnagyobb problémám még nem is ez hanem hogy csak normál látószögű kamera van a telóban, sajnos egyébként sem gondoltam, hogy a Samsung is széles látószögű szenzort pakolna a telefonjaiba.
    Ez a 2 dolog zavar igazán: a kijelző és a kamera. A sebesség több mint kielégítő mindkettőnél. Dizájnban egymás mellé téve is bejön mindkettő, bár a hátulja a G6-nak azért kicsit jobban tetszik.

(#1755) jacis: G6 akku: 3300mah, vastagsága 7,9mm; S8 akku 3000mah, vastagsága 8mm. Valószínűleg másik telefont fogdoshattál meg. A hátlap is mitől lenne gagyi? GG5 mint az S8 esetén...

[ Szerkesztve ]

• RaveForce

veterán

válasz Burt1793 #1753 üzenetére

"Azért szegény LG elég hervadtan néz ki az s8 mellett, a rádiuszos kijelzősarkok se állnak jól a sík előlapnak. Persze nem csúnya az LG sem általánosságban, mégis, már csak a kinézet miatt is az s8-at venném."
    Igen, ez tipikusan az a szituacio, hogy jol nez ki a G6, egeszen addig a pillanatig amig melle nem raknak egy s8at.. :)) de nekem az UI kulonbsege a legszembetunobb, az LG-nek szabalyosan randa, mind az ikonok mind az also vezerlo sav... :(

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

Új hozzászólás Aktív témák