- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez1984
aktív tag
válasz Darth_Revan #48 üzenetére
Rendeltem már tőlük többször. Eddig minden megjött.
Mivel ismerem már őket nem céges számlára kértem, hanem mint magánszemély7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Darth_Revan #48 üzenetére
Az a része engem hidegen hagy most jelenleg.
Ha a készüléket leszállítják nekem mindegy, a javítást megoldom máshol, ha szükséges.
Hol találtál negatív visszajelzéseket? Ja közben megtaláltam
Hát én pénzt nem adtam nekik, szóval kíváncsian várom a telefont. A többi annyira nem érdekel, csak legyen itt.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz South Velen #46 üzenetére
Ha megjön megvan, ha nincs akkor ez van.
Futárt addig nem engedem el úgy sem
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
South Velen
addikt
Ezüst színben nem látjátok valahol?
Egyébként ez gyanúsan jó ár.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gomez1984 #43 üzenetére
Nem játszok igazából, nekem csak hétköznapi használat lesz igazából.
Valami takarékos kernel kéne rá. Én legszívesebben az X2-es magot kikapcsolnám, ha lehetne. ( Persze felmerül, akkor minek De az újdonság mindig vonz.
F3 mellé lesz, én alapvetően 12X-et vettem volna, de a meg sokkal drágább jelenleg.
-
bostone
addikt
SD870-es procival hirdeti az oldal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gomez1984 #41 üzenetére
Az biztos, szóval sokat nem hezitálok tovább
Pedig Realme-t akartam ,de most megremegett a kezem, így berendeltem ebből a nagyobb tárhelyest.
Majd meglátom mennyire melegszik, bárcsak létezne valami energiaprofil, mert nekem a csúcsteljesítmény nem kell igazából
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
South Velen
addikt
Akkor ezt kérnem ugyanezzel a design-nal és mindennel, snapi 865-tel 100k-ért.
-
VWati
csendes tag
Mivel nem vagyok egy nagy gamer, marad az F2pro.... Jó lenne lecserélni, de ha kicsit jobb lenne a kamera...
-
Füleske
addikt
válasz Darth_Revan #27 üzenetére
A 865 még jó volt aktív hűtés nélkül is. Tehát a chipset a hulladék.
-
Graphics
Jómunkásember
Sajna lecsúsztam róla, elfogyott a Goboon.
Marad a várakozás. Ki kéne próbálni a Mediatekes cuccokat
-
Füleske
addikt
válasz Darth_Revan #24 üzenetére
A chipset a hulladék. A 8 gen1 melyik telefonban nem throttling - ol?
-
válasz Darth_Revan #24 üzenetére
Tech2 Laci meg mást mond. [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Darth_Revan
veterán
Kár hogy a hűtése hulladék és komolyabb megterhelés mellett keményen throttlingol....van benchmark ami le se tud futni mert összeomlik a tulmelegeses miatt
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Gyártóknak még akkor nem volt érdeke.
2018-ról beszélsz. Esetleg idén lesz valtozas a gyártóknál.
F1-re dobj fel egy eu romot. Sokat dob rajta.
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Hát nem tudom... Poco f1 még mindig bírja, a töltő hamarabb megadta magát mint a telefon
Sajnos updatet 2020 decembere óta nem látott (18 novemberi a telefon, tehát kapott kemény 2 év biztonsági firssítést), ami az elsőszámú indokom a Xiaomi ellen. Nem tudom azóta frissült-e már az update policy, de 3 év fő- és 4 év biztonsági szoftverfrissítés már azért szerintem alap lenne.
Meglátjuk mit tud a OP Ace/10R, aztán döntök. Telefont úgyis belső miatt veszek, ez dönti el, hogy meddig tart ki egy telefon, így a dim8100 vagy snapi 8gen1 tökéletes lenne pár évre.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Valaki rendelt esetleg?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz hallerlaller #16 üzenetére
Ez szerintem lesz
-
xcsabo
senior tag
Szókeresőhöz minek ilyen erőgép?
-
hallerlaller
addikt
Ezek a gaming telefonok úgyse lesznek hivatalosan nálunk, pedig igény lenne rá.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
törölt tag
nem rossz, de az ár azért elég meredek lett, és várnám már a 4 triggeres megoldásokat, a kettő nálam nagyon karcsú
-
Pofás a hátlap kialakítása , sárga színben tetszik is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
7Heads Drago
veterán
Azért fontos lenne tudni milyen a kamera rajta.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #10 üzenetére
Kérdés mi a jó árazás, merthogy a konkurensekhez képest jobb az ára.
Globális az infláció, a drágulás, ezt nem fogja egy 3-4 éves márka sem benyelni.
Megszűnt a jó világ, és erről már Bog is beszélt. Majd lassul a csere-bere üteme.
Mennyibe fáj egy Snapdragon 8 Gen 1 készülék? Mennyibe kerül mondjuk a legolcsóbb ebből?
Realme GT2 Pro 300 ezer.
Xiaomi 12 300 körül ( kiviteltől függően) ( Annál 100 ezerrel olcsóbb ez)Mehetünk fentebb, Samsung pl.
Még mondhatni örülhetünk, hogy van telefon 200 ezer alatt is. ( Kintről most ugye kb ennyibe megáll a Poco F4 GT)
Se nem védem a márkát, de semmit, de amit írtál, hogy eddig tartott a jó árazás, konkrétan minden márkára igaz, nagyon emelkedtek az árak.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Eddig tartott a jó árazás
-
Graphics
Jómunkásember
Jó gyors volt Legendd.
Na kíváncsian várom mit tud a cucc, a videó alapján elég jó, itt már csak az ár lesz kérdés.
Mondjuk a bevezető áron elég jónak ígérkezik, nem sokan kínálnak ekkora teljesítményt ennyiért.
Talán a Realme még.
[ Szerkesztve ]
-
Akkor ez a legdrágább Poco eddig.
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Graphics
Jómunkásember
Az F3 már akkor sem volt csúcsajánlat, csak egy jó középkategóriás cucc.
A Snap 8 Gen1 teszi drágává az új készülékeket, és ez látszik több modell esetében is, ahhoz képest ez is kedvezőbb, de sajnos félresikerült fejlesztési lépcső ez a SoC.
-
Proliant
csendes tag
Azért az akkor is igen erős jelenkori probléma, hogy goboo-n 1 db F4 GT early bird-ös árából (499 EUR) kijön 2 db tavalyi F3 (249 EUR) Szerintem irtózatosan mellészaladt az árazás, pont mint a Xiamio 12-k esetén, de úgy látszik ezt 2022-ben már el kell fogadni és örülni(?). Ekkora áremelést nekem nem ér meg egy SD gen 1, mert számomra kb ennyi változott a tavalyi F3-hoz képest + pár apró csiszolás itt-ott, mindezt kétszeres árért. A gaming pöckök meg számomra nem relevánsak. Viszont ha flagship SD Gen 1-es telókhoz hasonlítjuk az árazást, akkor végül is diszkontabb az ár, bár akkora magasságokból van honnan engedni.
-
litter
tag
Sziasztok! Ugye lesz Poco F4 Pro is Dimensity 9000-el?
Ha igen, szerintem az lesz az év budget flagshipje, nem a GT.
Amúgy nem rossz! -
ThorsHUN
őstag
Amik hianyoznak:
vezeték nélkli töltés
OIS a főkamerára
vmilyen szintű vízállóság -
rolandhun95
tag
Néztem élőben a bemutatót. Engem lenyűgözött az 1920hz es PWM érték, a Snap gen1 és ezek a mágneses gombok vagy mik. Jó kis telefon!
-
veterán
A goboo most is egész kedvező ajánlattal indítja a forgalmazást (-100EUR), ami kedvező ajánlattá formálja.
Nem tudom, hogy csinálják, de felvehetnének más gyártóktól is készülékeket a kínálatba."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest