- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
7Heads Drago #369 üzenetére
Lehetett hallani már a Note 20 kapcsán is melegedési gondokról? Tudom hogy ugyanaz az Exynos van benne mint az S szériában, de nem tudjuk variáltak-e a hűtésen. Eleve a műanyag hátlap jobb ilyen szempontból, mint az üveg.
Aztán persze lehet hogy ez is pont olyan forrófejű lesz, de egyelőre erről még nem hallottam. -
Juhaszatti
addikt
válasz
gyurma888 #285 üzenetére
Annyira összeért már az Apple és a droidos gyártók árazása, hogy tényleg racionális döntés lehet váltani.
Én is elgondolkodtam már rajta. Csak nálunk több iPhone is megfordult már a családban, sőt, jelenleg is van, de mindig van velük valami nyűg, probléma. Ehhez képest az Exynosos Samsung vonal is zen nyugalom. Tudom hogy ebből nem érdemes általánosítani, én sem teszem, de amíg a személyes tapasztalat ezt mutatja, én biztosan nem váltok. -
Juhaszatti
addikt
Tényleg kár, hogy ebbe is az Exynos került. Ez az idei elég elfuserált széria. Én tavalyit használok, annak a gyakorlatban semmi hátrányát nem érzem, ennél az ideinél viszont bőven lehet.
Bár igazából a melegedéséből következik minden további probléma. Fűt mint egy kazán, ezért veszi vissza a teljesítményt, és ezért is eszik olyan sokat. Egyedül abban lehet bízni, hogy ezeknek a Note-oknak jobban sikerült a hűtése mint az S szériának, az segíthet egy keveset, bár jó úgy se lesz.
Mikor a Snapi 810 volt hasonlóan elcseszett, meglépték hogy nem is volt Snapdragonos Samsung kiadás abban az évben. Nyugodtan megléphették volna most ezzel is.Külsőre egyébként bejönnek. Kicsit nagy az a kamerasziget, de végre egyformák a "lyukak". Kicsit gagyi hatást kelt mikor ahány kamera, annyiféle a lyukasztás. A színek is tetszetősek.
De az a kisebbik tényleg inkább Note 20 Lite, FHD-val, 60Hz-el, a konkurenciához képest nem túl gyors töltéssel. Ehhez képest viszont drága.A Buds Live-ra kifejezetten kíváncsi vagyok. A formája érdekes, de nagyon fülbeillőnek tűnik, szívesen kipróbálnék egyet.
Nagyon nagy piros pont jár viszont a Samsungnak azért a bejelentésért, hogy az S10-ig visszamenőleg, minden Note és S szériás telefonjuk 3 főverziót fog kapni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest