- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neovenator
senior tag
Sehogy, felnyomom a felbontást, amíg lehet (esetemben a 214T 1600x1200-ig megy), ennyi.
Általában elég szokott lenni. Az FXAA-t is pusztán azért használom, mert nem jár különösebb sebességveszteséggel, de be se kapcsoltam, amikor bevezették, elfelejtettem.
1920x1080-ban pedig még kevésbé lehet zavaró az élsimítás hiánya, a 2560x1600-as felbontásról már nem is beszélve.
-
Neovenator
senior tag
Ez esetben viszont mi értelme a hack-nek? Nyilván engedélyezni fogják a közeljövőben, pláne, hogy már natívan is támogatják játékok. Nem hiszem, hogy ne lehetne AA nélkül élni pár hónapot, pláne a mai monitorfelbontások mellett, amik mellett egyre kevésbé van értelme AA-t használni.
-
Neovenator
senior tag
válasz
Dark KillerX #24 üzenetére
És ezeknél a játékoknál is szintén natív módon van támogatva az FXAA vagy csak a cikkben taglalt hack-el tudtad működésre bírni? Conan-ben natív a támogatás, csak azért kérdem.
-
Neovenator
senior tag
válasz
Dark KillerX #20 üzenetére
Age of Conan-ben van ilyen lehetőség, bár nem 2X és 4X a megnevezés, hanem sima FXAA és FXAA HQ, de lényegében ugyanarról beszélünk. Parancsolj.
-
Neovenator
senior tag
tomi_mod, kicsee, wolfman:
Kellően magas felbontással és maximum 2X-es FXAA-val remek végeredényt lehet elérni, ráadásul kvázi sebességvesztés nélkül, viszont a 4X-es és afölötti értékek tényleg elmossák a képet.
-
Neovenator
senior tag
Lehetséges, hogy én néztem el valamit, de vannak játékok, ahol már használható egy ideje az FXAA, ráadásul nem csak GeForce, hanem Radeon kártyákkal is, ilyen például az Age of Conan nevű MMO, viszont így nem értem, mi aktualitása van a cikknek, vagy mi érteme annak, amit leírnak benne...
Annyi biztos, hogy nálam, Radeon alatt működik, de nem tartom valószínűnek, hogy ezesetben GeForce-ok alatt ne menne, ha már egyszer ők álltak elő vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest