- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
válasz
#16820480 #99 üzenetére
Ha ennyire nagy Chrome használó vagy, akkor tőled kérdezem, hogy van 64 bites?
Megfektettem? Ma frissen telepítettem a 25-öst, elindítottam, kijött a bejelentkezőlapja, utána telepítettem a 12.14-es Operát, amikor kész lett, akkor láttam meg, hogy a Chrome-nál összeomlás kis ablak van. Nem csináltam semmit.
Fél-1 éve is telepítettem Chrome-ot, akkor is ezt csinálta 1 órán belül többször is. Nyomtam is rá a programok eltávolítása menüben. Ezek szerint nem sokat javult.
Hogyan adhat ki pont a google a kezéből ilyen szemetet? A 25-ös verziónál tartanak, és állandóan összeomlik? -
a1200
aktív tag
Azért fontosak ezek, mert alapos tesztnek akarom alávetni mind a 4 böngészőt, mivel 64 bites OS van, így amiből csak van, 64 bitest akarok tesztelni. A Chrome rosszul mutatkozott be, mert a friss telepítés után 5 perccel az indítás után összeomlott, pedig 1 lap volt csak nyitva. Közben hirdetik az összeomlásvédelmet.
-
a1200
aktív tag
A feladatkezelő 32 bitet írt ki a Chrome-hoz is és az Operához is.
Eddig úgy tudtam, hogy a 4 fő böngésző közül csak a mozillából nincs 64 bites.
A Mozillából csak 32 bites hivatalos verzió van, az ilyen-olyan készítésű 64 bitesek nem érdekelnek.
IE10-ből is van 64 bites, ez eleve benne van a W8-ban, gondolom 64 bitesen működik.
A készítők oldaláról akarom letölteni, nem XY helyekről.Van valami nagy böngészőtopik, ahol mindegyikről lehetne beszélni? Nem találom.
Opera topik sincs? Nem hiszem el. -
a1200
aktív tag
Hello. Miért nem lehet megtalálni az opera oldalán a böngésző 64 bites verzióját 64 bites Win8-ra? A 12.14-es a legújabb verzió.
A böngészőválasztóm automatikusan 32 bitest tett fel. Miért?
Honnan lehet letölteni a 64 bitest?Chrome-mal is így jártam, itt is ugyanez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest